MyTrendyPhone arvostelun kommentointi

17.1.2018
ÄLKÄÄ SORTUKO


Jooh elikkäs itse tilasin tablettiin akkua ja tiedustelin etukäteen chatista että kauanko mahtaa olla toimitusaika kun ei löydy varastosta, chatin ämmä sanoi että n 2 viikkoa ja minähän sitten rupesin akkua tilaamaan ja odottelin kiltisti 2 viikkoa, 3 viikkoa, kuukauden ja sitten rupesin kyselemään perään nii eivät osaa kertoa millon toimittavat, asiakaspalvelu vain sanoin että "pahoittelut että tässä kävi nyt näin." nyt 2kk mennyt eikä mitään tietoa milloin olisi akku saatavilla. haistatin firmalle vitut ja sanoin että rahat takas ja pitäkää tunkkinne. EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN TÄTÄ KUSETUSFIRMAA! Varmasti olisivat odottaneet että unohtaisin tilanneeni jotain, kyllä rahat kelpaa mutta tavaraa ei ole mitä toimittaa ja rahojen palauttaminen myös hyvin vaikean oloista.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


fruu
28.1.2018 13:37
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
En myöskään suosittele tätä kusetusfirmaa kenellekään. 44,10 jää toden näköisesti saamatta puh.kuoren palautuksesta, kun ei sopinut vaikka piti sopia. Puolitoista kuukautta tapellut RAHAN PALAUTUKSESTA aina vaan kun teen uutta reklamaatiota tulee pahoittelu "kun on kestänyt" Vittu et vituttaa vaivasen rahan takia MUTTA PERIAATE!!!!! Mennään vaikka oikeuteen piste.
Rauno Kemppi
28.2.2018 10:30
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Hieman samaa oiretta täälläkin eli kannettavan akku tilattu 10.1.-18 ja odotellaan....
Mytrendyphone.fi
31.10.2018 14:30
  (IP-lokaatio: Kladovo, Serbia)
Rakas,
Hyväksy vilpittömät anteeksipyyntömme aiheuttamista haitoista. Palautesi toi tämän valitettavan ongelman huomiomme. Haluamme kertoa teille, että olemme varmistaneet, että toimitusaika näkyy selvästi tuotesivulla, ja päivitämme asiakkaitamme odotusajasta. Kaikista ponnisteluistamme huolimatta saattaa ilmetä, että lähetys viivästyy ja tämä aiheuttaa muita haittoja. Toivomme, että onnistumme ratkaisemaan tämän ongelman asianmukaisesti ja tyydyttävästi. Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ja antamaan tilaustietoja, jotta voimme jatkaa kysymyksen ratkaisemista. Kiitos etukäteen yhteistyöstäsi.
Kiitämme sinua etukäteen ymmärryksestäsi
Ystävällisin terveisin,
MyTrendyPhone.fi
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MyTrendyPhone arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu