Ink Pistols arvostelun kommentointi

5.12.2017
Taitava


Näitä lukiessa tulee kyl paha mieli. Se, että naisten ulosanti on liian useasti väärin tulkittavissa. Pienikin viaton flirtti voi tuntua miehen silmiin itsensä antamiselta. Miettikää mitä sieltä suusta päästätte ja miten eleilette miehien seurassa niin lopputulos ei välttämättä ole tämä. Raivostuttaa kun nämä naiset kertovat vain oman puolensa ja uhriutuvat täysin,vaikka kolikolla on aina kaksi puolta. Ja sitten itse asiaan. Hyvä ja rento mesta. Kaveri tehnyt mulle muutaman valtavan kuvan jopa sellaiselle alueelle mistä voisi kähmiä,hui kauhee! Mutta ei sitä tehnyt todennäköisesti,koska en antanut mitään mistä tulkita väärin asioita. Helvetin taitavaa jälkeä ja luottotatuoijani. Terveisin; NAINEN


1 / 49 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Lumi
6.12.2017 10:54
  (IP-lokaatio: Kangasala, Finland)
Tää sun kommentti kyllä kuvastaa täydellisesti tätä yleistä suhtautumista, että jos tulee raiskatuks, niin se on tietysti sen uhrin vika, koska vaatteet on vääränlaiset jne. Huhhuh, hiljaseks vetää. Jotenkin sitä toivois, että edes naiset pitäis yhtä. Oon onnellinen sun puolestas, että et oo tullu kähmityks tai hyväkskäytetyks. Se nimittäin rikkoo ja pahasti. Ja tällaset asenteet pahentaa sitä entisestään. Toni voi itse tulla kertomaan sen kolikon toisen puolen. Se ei ole uhriutumista, että kertoo näistä ääneen. Se on itseasiassa vähintä mitä voi tehdä itsensä ja muiden hyväks. Sinuna olisin harkinnu kannattaako tällasta syyllistävää ja vähättelevää kommenttia edes kirjottaa. Sähän katsot myös täysin omasta kokemuksesta käsin tätä asiaa ja siinä samalla tuut vähätellyks monen ihmisen kokemuksen. Sinänsä hirmu tekopyhää mun mielestä. Tod.näkösesti sunkin silmät tulee joku päivä aukeamaan ja toivon sulle tsemppiä siihen hetkeen. Toivottavasti edes vähän hävettää.
MitäPaskaa
19.12.2017 9:53
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Ihan käsittämätön avautuminen, pistää miettimään millainen idiootti siellä mahtaa kirjoitella. Oletko tosissasi sitä mieltä että pieni flirttikin oikeuttaa miehen kopeloimaan ja ahdistelemaan maksavia naisasiakkaita? Itse olen yksi noista ahdistelluista asiakkaista enkä flirttaillut, pikemminkin istuin tuskissani ja keskityin kivusta selviämiseen ja silti alkoi yht äkkiä käsi käydä niin rinnassa kuin haarovälissäkin. Miten kukaan voi puolustaa tuollaista käytöstä ja yrittää syyllistää uhreja? Joo, tatskaajaparka kun ei saa vapaasti kouria ihmisiä.
Anna Vain
20.6.2019 1:38
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Vaan mites menikään loppujen lopuksi? Tuomittiin raiskauksista. Että kannattais vaan itse pitää se turpansa kiinni asioista, joista ei ole mitään tietoa, eikä syyllistää uhreja. Hyi helvetti.
Uhri muiden seassa
20.6.2019 11:35
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Kuvottaa lukea tuollaista paskaa ja vielä toiselta naiselta. Onneks nyt kyseinen tatskaaja on saanut ansionsa mukaan ja sun kaltaiset uhrin syyllistäjät saa vähän miettimisen aihetta. Yhdyn täysin aiempiin kommentteihin.
Ano Nyymi
24.6.2019 6:31
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Netherlands)
Ettekö te kommentoijat ymmärrä kuka ton arvostelun kirjoitti?

T: nainen, eiku mies
Yrjö kolmonen
2.7.2019 2:28
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Blame the victim!
Moro
19.11.2020 20:51
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Kyllä mää ihmettelen silti miten tämä eräs raiskattu kävi oikein 6 kertaa raiskattavana puheittensa mukaan mutta meni vielä kerran lisää jotta tatska tehään loppuun, että niin.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Ink Pistols arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu