AdLibris arvostelun kommentointi

22.11.2017
Hyvä vaihtoehto


Kolmen tilauskerran perusteella:

Hyvät puolet: +kilpailukykyiset hinnat +laaja valikoima +sivusto kohtuu toimivasti tehty

Löytyy paljon kirjoja joita muuten joutuisi tilailemaan Amazonista tms kaukopaikasta.

Asiakaspalvelu on ollut yhden tarvekerran perusteella riittävää.

Huonot puolet: -saattaa olla hieman hidas, mutta suurinpiirtein luvatussa ajassa perillä -useita kirjoja tullut vastaan, joilla ei kuvausta (etsivä toki löytää) -toisinaan "tupla"kirjoja, eli sama kirja, mutta ei kerrota onko jotain eroa, joskus ollut hintakin eri

-Klarna-laskulla maksuaika on näyttänyt olevan luvatun 2vk(?) sijaan hieman alle sen [[Posti vastaanottanut ennakkoilmoituksen lähetyksestä, mutta paketti ei Postilla, mutta Klarna lähettää laskun jo kun se ilmoitus mennyt Postille ja taitaa sitten vielä olla kuljetusaika siihen päälle(?)]] Laskin, että viimetilauksessa maksuaikaa 11 päivää siitä päivästä, kun paketti saapunut postitoimipaikkaan.

-yksittäisten/pienten kirjojen kirjelähetykset. [[itse haluan aina lähetykset seurantakoodilla/nouto jostain, jotta ei tule ongelmaa Klarnan kanssa. Vaikea alkaa todistamaan, että en ole saanut kirjettä, vaan kadonnut jonnekin matkalla]]

Yhden kirjan kohdalla tuli ongelma, että oli tilattavissa sivuilla, mutta sitten pidemmän odottelun jälkeen tuli ilmoitus, että kirjaa ei ole saatavilla kustantajalla.

Näistä huolimatta, ylivoimainen nettikirjakauppa, jos ei halua alkaa ulkomailta tilailemaan. Mitään maailmaa kaatavaa ongelmaa ei ole tullut vastaan, joten tilaan jatkossakin täältä. Valikoima ja hinnat sen verran hyvät.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki AdLibris arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu