Gigantti arvostelun kommentointi

27.10.2017
Bocsh-kylmälaitteet (jääkaappi-pakastinyhdistelmä)


Kesällä 2017 ostin Gigantista (Mannerheimintieltä) Bosch-kylmälaiteyhdistelmän. Olin tyytyväinen sovittuun toimitusaikaan, joka piti hyvin paikkansa vaikkakin se olisi voinut tapahtu nopeammin kuin noin viikon kuluttua. Ostokseeni varsinkin jääkaappiin, jossa oli ilahduttavasti erilliset lokerot juomapulloille vaakatasossa. Jopa yksiosaiseen oveenkin totuin huomaamattoman nopeasti. Mielestäni tämä antaa vielä enemmän säilytystilaa kuin vanha kaksiovinen jääkaappi. Yhdellä oven avauksella löytyy tarvittava tuote hetkessä silmäillessä. Pakastin on luonnollisesti erityisen ihana, kun sitä ei tarvitse erikseen sulatella. Hoitaa siis itse itsensä! Myöskin "Kylmäkalle"-lokerikko on vertaansa vaille. Aina käyttövalmiina palvelemaan!!! Vetolaatikotkin on hienosti huomioitu pakastettavan tuotteen koon mukaan. Jonkinlainen valaistus voisi siellä ehkä olla. Lämpimästi voin suositella kyseistä yhdistemä-kaappikaksikkoa sellaista kaipaavalle.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Ex-Giantin asiakas
22.8.2018 13:12
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Jotain on mennyt tässä yrityksessä pahasti pieleen kun nykään 2018 eivät kykene sanomaan oikeastaan mitään suurempien kodinkoneiden toimittamisesta tai saatavuudesta. Eivät edes kerro verkkosivuillkaan sitä,että tuote on poistuvaa mallia, ja sitä ei ole yhdessäkään varastossa. Tuote voi olla saatavilla jossain puolella Suomea,mutta vain myymälässä.

On vaarallista ostaa Gigantin verkkosivuilta yleensä yhtään mitään ja varsinkin kalliita kodinkoneita.

Gigantin verkkosivut johtavat harhaan juuri sitenb, ettei ne tiedota edes kuluttajalain mukaisesti tuotteen saatavuudesta ja toimitusajoista.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu