CDON.COM arvostelun kommentointi

29.9.2017
Tuote karkuteillä, asiointi hidasta ja tuloksetonta


Tilasin lahjaksi ohjeiden mukaan pelin eräälle tutulleni. Ajatus oli että tuote postitetaan suoraan kyseisen henkilön omaan postilaatikkoon. Toimitusajaksi luvattiin max 5 päivää, plus sen hetkinen 2 päivän lisäaika ruuhkan tai vastaavan takia.

Kun pari viikkoa oli jo kulunut otin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse, jossa sielläkin oli ruuhkaa. Ei puhelinnumeroa, ei toimivaa chattiä. Kun vastaus päivien jälkeen vihdoin tuli, kysyttiin vain joko tuote on tullut ja mikäli ei ole he laittavat asian eteenpäin. Vastasin että tuote ei ole tullut ja selvitin vielä ongelman. Vastaanottaja oli laitettu kuitissa minuksi, vaikka olin merkinnyt tämän lahjan saajan nimen ja osoitteen. Nimenomaan ohjeiden mukaan. Sen jälkeen on päiviä taas kulunut ja asiakaspalvelusta ei ole enää kuulunut mitään. Postista asiaa en voi selvittää sillä kirjeellä ei ole lähetystunnusta.

Nyt ei ole enää mitään muuta tehtävissä kuin odottaa vastausviestiä, joka saattaa kestää vielä pitkään. Se on ainoa kontakti mitä yritykseen saa. Tässä ajassa olisin tilannut saman pelin muualta jo moneen kertaan. Yleensä olen ollut tyytyväinen yrityksen toimintaan ja asiakkuuttakin takana. Saattaa olla että jatkossa tilaan pelini kotimaisista verkkokaupoista. Yleisesti ottaen olen voinut suositella CDONnia valikoiman ja hintojen vuoksi, mutta tämä sekoilu on valitettavasti tuonut takapakkia.


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu