Viherlaakson kampaamo arvostelun kommentointi

27.9.2017
Tyviväri ei ole tyviväri


Kävin tänään kokeilemassa. Otin vaalennetuille hiuksilleni tyvivärin ja raidat. Ystävällistä toimintaa, kyllä. Silti tärkein oli saada hiukset kuntoon. Sen suhteen en ollut tyytyväinen, ja sanoinkin sen. Kahdesti. Silloin, kun olin pesupaikalla, kysyin jo heti, kun kampaaja tuntui pesun loppuvaiheessa huokaavan, että täytyy laittaa sävy. Laitettiin sävy pesupaikalla.

Sitten huomasin takaisin tullessa peilistä, ettei tyvi oikeastaan ottanut väriä lainkaan. Raitakohdat olivat ainoastaan vaalenneet. Se vaikutti vain hetken. Sanoin heti, ettei tainnut tarttua. Sen näki hyvin, sillä oma värini näkyi samoin kuin ennenkin. Kampaaja sanoi, että katsoisin sitten, kun työ on kuivattu. Jo silloin tiesin, että niin ei saa olla. Kuivattuna näytin tyveä sormella, ettei ollut tarttunut. Kampaaja sanoi, ettei ihan tyveä voi vaalentaa, mutta sitä oli sama määrä kuin ennenkin vaalentumatta, ja muualla saan sen tehdyksi. Kun työ oli tehty, sitten ei ehdotettu uutta työtä.

Alussa ihmetytti huolellisuuden puute. Naamalleni tiputettiin hiukset ja suoja roikkumaan, ja osa hiuksista jäi roikkumaan pois värjäyksestä koko ajaksi. Sanoin lopulta niistä, mutta niitä ei värjätty.

Se, että ote on ystävällinen, ei riitä. Ehkä Viherlaakson kampaamo paikallispalveluna on jo saanut omat vakiasiakkaansa, eikä itse ammattitaito enää kehity eteenpäin? Maksoin nyt tämän käynnin verran, mutta seuraavaa kertaa en enää maksakaan.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Viherlaakson kampaamo arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu