Louhi Networks arvostelun kommentointi

6.9.2017
500 euroa meni täysin hukkaan


Ostin Louhen tarjoaman palvelun, joka maksoi 500€. Siinä luvattiin paljon levytilaa, kaistaa ja prosessoritehoa.

Minulla on kaksi softaa asennettuna, Wordpress jossa 15 käyttäjää ja yksi business-softa jossa yksi käyttäjä.

"Resource Limit Is Reached" tulee vaikka kalleimmassa versiossa pitäisi olla kapasiteettia maninoksen mukaan. Prosessorien käyttöaste on kokoajan välillä noin 98%-100%.

Sitten nämä yleiset saatavuusongelmat. Palvelut vain lakkaavat toimimasta. Asiakaspalvelun tyypillinen vastaus on, "ettei me olla huomattu mitään" Tämä kertoo joko välinpitämättömyydestä tai osaamattomuudesta. Tulee mieleen, että pyöriiköhän palvelu jonkin opiskelijapojan vaatekomerossa. Niin surkeaa on toiminta?

Hyvä puoli on tosin että vastaavat puhelimeen. Ja se on maksutonta. Se oli syy minkä vuoksi Louhen valitsin, koska Webhotelli.FI oli syyttä suotta alhaalla ja asiakaspalveluun kun soitti niin siitä piti maksaa. Ja hyvä puoli oli se, että tajusivat tehneensä mokan, luovuttivat salausavaimet heti mutta mitään hyvitystä ei ole tullut toistaiseksi. Laitan kyllä tänne jos jotain hyvittävät.

Yleisesti ottaen Webhotellin näköjään voi pystyttää kuka tahansa. Suomessa näyttää olevan tarjonta kehnoa. Palasin vanhan tarjoajan luokse, jolla toimi tosi hyvin, mutta heillä ei ollut sopivia tuotteita - mm. levytilan vähyys meidän tarpeisiin webhotellissa on ollut lievä ongelma.

Kun ei voi luottaa palveluntarjoajaan, niin se vaarantaa koko liiketoiminnan kuten tässä Louhen tapauksessa on käynyt. Nimittäin on melkoinen työ vakuuttaa ihmisiä siitä että kyllä se meidän tuote toimii. Mikään ei ole niin kallista kuin halpa.

Jokainen voi tehdä johtopäätöksiä tästä palvelusta.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


jooseppi kekkonen
4.2.2020 16:31
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Tosiasia on se että Suomesta ei 2020 saa laadukasta webbihotellia kirveelläkään.

Itse siirtynyt pilveen mutta välillä on pakko ottaa joku halpa cPanel johonkin pieniin projekteihin. Paljon halvemmalla saat ulkomailta. Esim. domain on Louhella yli 5x kalliimpi kuin muualla. Lisäks ne koittaa myydä sulle jotain 86 euron sertifikaattia, tänä päivänä kukaan ei osta enää sertifikaatteja vaan jokaikinen webbihotelli tarjoaa Lets encryptin maksuttomat sertit.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Louhi Networks arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu