Fitnesstukku arvostelun kommentointi

29.8.2017
Asiakaspalvelu täysin luokatonta


Olen asioinut muutaman kerran Fitnesstukun verkkokaupassa. Eka kerran vuosia sitten, jolloin tilasin vitamiineja. Lähettivät mulle vitamiineja joiden päiväys oli mennyt jo umpeen!!! Heillä on muutenkin hemmetin pitkät toimitusajat joten uusien tilalle saanti ja vanhojen takaisin lähettäminen vie aikaa liikaa. Päätin tuolloin että en koskaan enää tilaa yhtään mitään Fitnesstukusta kunnes nyt monien vuosien kuluttua päätin että no tilataan, ehkä siellä on jotain opittu?

Eipä.. Tilasin soijaproteiinijauhetta ja magnesiumia (magnesium tuli ehjänä perille). Kun sain paketin yli viikon odottelun jälkeen, se soijaproteiinipussi oli hajonnut koska he eivät käytä minkäänlaisia pehmusteita pakkauksessa, joten ohut pussi hajalla ja jauhot pitkin poikin. Otin yhteyttä ja luulin, että sieltä olisi pahoiteltu ja lähetetty uusi tilalle. No vähänpä tiesin. Sen sijaan minulle kerrottiin että minun pitäisi palauttaa se hajonnut pussi ensin heille ja sitten he lähettäisivät minulle uuden tuotteen tilalle! Really? : D Operaatioon olisi kulunut taas toiset kaksi viikkoa.. Päätin pitää mölyt mahassani ja kärsiä tappioni ja tällä kertaa tulen muistamaan että tämä yritys ei ole minua varten. Adjö!!!

Tiedän että verkkokauppatoiminta Suomessa on lapsen kengissä ja asiakaspalvelu on välillä suht huonoa, mutta siis oikeesti!? Onneksi on sentään kilpailijoita, muuten loppuisi meikäläisen protskujauheen nauttiminen kokonaan heh.


3 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Fitnesstukku arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu