White Tile arvostelun kommentointi

8.8.2017
Whitetile - amatöörit asialla


Käytettiin Whitetile yritystä tekemään decotile-pinnoitus seinään mikrosementti lattiaan. Valitettavasti heidän työntekijät amatöörejä, jotka eivät millään meinaa saada pinnasta siistiä. Meillä käyttivät 3 viikkoa kylppärin seinän pinnoittamiseen sillä jättivät laattoihin valumajälkiä ja muita tahroja.

Rikkoivat myös parketin yhdestä kohtaa tiputtamalla siihen jonkun painavan työkalun. Toiseen kohtaa parkettia tiputtivat taas mikrosementtin käsittelyainetta. Saunasta rikkoivat yhden lampun. Pahinta oli se, että näistä ei meille ilmoitettu mitään vaan huomasimme nämä itse. Sentään tunnustivat kun asiasta mainittiin.

Itse decotile-materaalina ihan hyvää. Lattiaan laitettiin kuitenkin mikrosementtiä, mitä Whitetile ei sitäkään meinannut mitenkään saada siistiksi. Aluksi jättivät epätasaiseksi kun mikrosementti kuuluu hioa tasaiseksi.

Viivästyksestä eivät suostuneet korvata kunnolla ja vetosivat että reklamaatiot vain korjataan. Mielestäni työ on vasta valmis silloin kun kylpyhuoneen voi ottaa käyttöön.

Yhteenvetona materiaalit kohtuullisia, mutta Whitetile yritystä ei kannata missään nimessä käyttää. Heidän kanssa työskentely on muutenkin vaikeata, sillä tyyppejä on vaikea saada kiinni. Puhelimeen eivät juuri vastaile tai soittele takaisin. Laskun laittavat kyllä innokkaasti vaikka mitään ei olisi oikeesti saatu valmiiksi. Epäilyttävä firma.


3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Sepi
29.5.2018 9:12
  (IP-lokaatio: Hamari, Finland)
White Tile tekee luokattoman huonoa työtä, eikä vastaa virheistään. Firman työntekijät eivät vastaa puhelimeen eikä sähköposteihin. Älkää missään nimessä tilatko mitään palveluja tältä yritykseltä.
Pettynyt asiakas
9.9.2018 12:06
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Kuten yllä jo todettu, kyseessä epärehellinen yritys, jota vetää Jussi Rinne -niminen henkilö. Pienellä googlettelulla selvisi, että yritys nyt (9.9.2018) konkurssissa.

Decotile-menetelmä on loistava ja uudehko juttu Suomessa, mutta kannattaa tosiaan tarkistaa, ettei työtä tule tekemään tällaiset mätämunat, joihin ei voi missään vaiheessa luottaa. Saunan taakse!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki White Tile arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu