Webhotelli.fi arvostelun kommentointi

6.7.2017
Täysin käsittämätöntä


Olen ollut webhotelli.fi:n asiakas pidempään kuin edes muistan - muutamille harrastusprojekteille firma on tarjonnut hyvän ja edullisen ympäristön ja olen tähän päivään saakko ollut hyvnkin tyytyväinen palveluun (saattaa johtua myös siitä että minulle ei ole juurikaan mitään teknisiä ongelmia aiemmin ollut).

Nyt kuitenkin olen törmännyt samaiseen ongelmaan mistä täällä jo kerrotaan, eli yritys on yksipuolisesti muuttanut kaikki salasanani (tietysti myös tietokantojen osalta, eli kaikki projektini ovat periaatteessa käyttökelvottomia), yrityksen palvelu salasanan paluttamiseksi ei toimi, yritys ei vastaa tukipyyntöihin/sähköposteihin ja nyt viimeisimpänä näyttäisi siltä että koko tukipyyntötoiminto on otettu pois käytöstä. Sanomattakin on selvää että yritys vastaili samoihin aikoihin erittäin nopeasti laskutusasioihin liittyviin kysymyksiin (kävi tämänkin osalta huono tuuri että uusi vuosi alkoi laskutuksessa juuri samoihin aikoihin kuin ongelmat alkoivat).

Onko joku saanut jonkinlaista vastausta firmalta näihin tukipyyntöihin? Firmaa vaihdan joka tapauksessa tämän farssin jälkeen, mutta tässä vaiheessa kiinnostaa vielä kovastikin se onko firma vain enää imemässä viimeisiä euroja asiakkailtaan ennen pyyhkeen kehään heittämistä - eli käytännössä siis se, että onko tässä oikeasti vielä sekin riski olemassa ettei saisi serverillä majailevia tietokantoja/tietoja/projekteja/valokuvia enää ylipäätään koskaan firmalta takaisin...

ja jos jollain on jotain kokemusta mitä virallisia kanavia pitkin asiaa pystyy viemään eteenpäin (kuluttajaoikeisneuvoja/kuluttajariitalautakunta/kuluttaja- asiamies yms) niin sitäkin tietoa otetaan mielellään vastaan.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Webhotelli.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu