Webhotelli.fi arvostelun kommentointi

30.6.2017
Hyvää ja halpaa ei ole


Olen käyttänyt webhotellia ja sähköpostia. Niin serverin kuin asiakaspalvelunkin toiminta on todella hidasta. Sähköpostipalvelin oikuttelee toistuvasti, välillä useita vuorokausia pimeänä ja sertifikaatit eivät oiekastaan koskaan ole eri mobiililaitteiden tai sähköpostiohjelmien mielestä kunnossa.

Alunperin hankin webhotellin lähinnä .fi-osoitteen "parkiksi" ja hiekkalaatikoksi, jolla voisi tehdä kaikenlaisia kokeiluja myös tietokannoilla edullisesti. Sellaiseen se ehkä sopisi edelleen, mutta tahtoo vain olla, että silloin kun satunnaisesti itsellä olisi aikaa niin silloin ei mikään toimi.

Viimeisten muutamien vuosien aikana asiakaspalvelu on joskus innostunut vastaamaan myös sähköposteihin, mutta tyypillisesti vähintään viikon viiveellä. Esim. edelliset yhteydenotot tässä kuussa: - minä 22.6. -> WH: 30.6. - minä 5.6. kaksi mailia -> WH: 21.6.

Kesäkuun alussa ehdin maksaa seuraavan vuoden palvelupaketin, koska melkein kuuakuden oli homma taas toiminut. Heti maksun maksettuani koko kesäkuu on ollut taas enemmän tai vähemmän tuskaa.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Webhotelli.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu