Faktacount Oy arvostelun kommentointi

26.5.2017
Vältä tätä toimistoa


Faktacount on yrittäjäurani kehnoin tilitoimisto. Ehdin olla siellä reilun vuoden ajan jonka tuloksena yrityksennasiat olivat täysin sekaisin. Henkilökunta on asenteeltaan ylimielinen: meileihin ei vastata tai jos vastataan, ovat vastaukset yliolkaisia tai suurpiirteisiä. Toimiston hintataso on kallimpi kuin minkään muun toimiston, sillä laskuttavat joka ikisestä pienestäkin toimenpiteestä minimiveloituksen, jonka seurauksena yrityksen kk-maksut olivat useita satoja euroja.

Tekivät firmani kohdalla isoja, kirjanpidollisia ja laskutukseen liittyviä virheitä ja mitään ei korjattu. Asenne oli täysin välinpitämätön. Eivät edes ilmoittaneet, kun oma kirjanpitäjäni oli irtisanottu ja kaikki asiat vain jätettiin hoitamatta.

Suosittelen pysymään kaukana Faktacountista.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Entinen Asiakas
13.5.2020 14:55
  (IP-lokaatio: Grums, Sweden)
PYSYKÄÄ KAUKANA - vuoden jälkeen oli edelleen alkusaldot viemättä, tilinpäätöstä ei saanut ajallaan, minkäänlaista viestintää ei ollut kuin yhteen suuntaan, eli kun kyselet itse alvien ja muiden asioiden perään, jotta voit hoitaa maksuvelvoitteet ajallaan, toisinaan sain ne vasta yöllä, kun maksupäivä oli jo. Kirjaukset päin honkia, tarkastaa piti kaikki kirjaukset itse vielä jälkeenpäin, mm. monen kuukauden kirjaukset tekemättä ja vastaus oli, että oho.. Toimitusjohtaja on ylimielinen ja työntekijät lopen uupuneita ja vaihtuvat jatkuvasti..seuraava sitten aloittaa siitä mihin edellinen jäin ja yrittää selvittää mitä on tehty ja tekemättä. Huhhuh!!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Faktacount Oy arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu