Camo Tattoo arvostelun kommentointi

2.4.2017
Hirmu hyvä tatskaliike


Kolme tatskaa olen Tarmolta saanut ja jokaiseen olen ihan tajuttoman tyytyväinen. Yksikään tatuoinneista ei näytä yhtään siltä mitä alkuun ajattelin, Tarmo on ottanut tärkeimmät elementit jokaisesta kuvasta jonka lähetin malliksi ja tehnyt siitä paljon parempaa kun mitä ajattelin. Viimeisin tatska piti olla sammuva kynttilä jossa on kolme pientä hahmoa. Palloiltiin hommia edestakas vähän aikaa ja nämä kolme "pientä" hahmoa on nyt puolet tatuoinnin koosta. Mutta tällä tavalla tatuointi toimii kaikista parhaiten.

Tarmo on hyvin nöyrä kaveri kun tatuoi ja ottaa asiakkaan toiveet huomioon. Mutta parhaimman tuloksen saa kun juttelee hänen kanssa ja kuuntelee häntä. Mitä vapaammat kädet hänelle antaa, sitä parempaa tulosta tulee. Suosittelen lämpöisesti että hänelle tullesaan on idea, mutta antaa hänen tehdä siitä omaa versiota. Jokaisessa omassa tatuoinnissa on se oikea tunnelma ollut tärkeintä, Tarmo on ottanut sen tunnelman ja vahvistanut sitä. Jos jokin elementti ei oikein toimi, hän mielellään jättää sen pois tai muokkaa sitä ja sanoisin että kannattaa kuunnella silloin.

Jos haluaa isomman tatskan niin tämä on oikea paikka. Pienin tatuointini on about 15x15cm ja kaksi muuta ovat about A4-paperi arkin kokoisia. Isot ja yksityiskohtaiset tatskat ovat hänelle ilo tehdä. Hänellä on myös hellät otteet kun tatuoi eikä käytä rankkaa kättä, sattuuhan tatska aina, mutta voisi sattua paljon enemmänkin. Myöskin mukava kaveri heittää läppää niin ei kuole tylsyyteen vaikka on sen seitsemän tuntia neulan alla.

Suurin syy miksi suosittelen Tarmoa on että hän haluaa tehdä uniikkeja tatuointeja. Eli ei tee samaa tatskaa kahta kertaa. Jokainen tatska suunnitellaan alusta loppuun juuri sinulle ja siitä tulee sinun oma. Ja jälki on aivan loistavaa ollut joka kerta!


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Camo Tattoo arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu