Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

28.3.2017
Diel Carbon led projektori halvin 109e + alv 24%


E-vilelltä tilasin tuollaisen projektorin marraskuussa 2016. Toimitus oli hidasta osa-syy saattoi olla myös se että joulukuussa postin kusti polkee postia vähän hitaammin tuotteen sain sitten tammikuun alussa ja kun olin maininnut e-villelle useampaan kertaan toimituksen hitaudesta niin e-ville hoiti tullimaksut 24% alv samaan hintaan eli marraskuussa projektori oli tarjouksessa norm. hinnasta muistaakseni 89e eikä meiken tarvinnut hoitaa niitä tullimaksuja e-ville hoiti ne että e-ville tuli vastaan aika mukavasti alv ja tulli asioiden hoidon myötä.

Mitä tulee tuohon Diel Carbon led projektoriin (halvin) niin projektorista löytyy ominaisuuksia joita ei ole edes mainittu myynti-esitteessä että monipuolinen tuote. Mukana tulee käyttö-ohje suomeksi-ruotsiksi mutta se on vain sellainen yleis-ohje että ostajan kannattaa varata aikaa ja tutkiskella projektoria tarkasti niin löytää niitä säätöjä kuvalle, äänelle, ja hidastukset, kuva kuvalta toiminnot tallennetulle materiaalille esim. tietokoneesta vga-hdmi liitintä tai usb-tikku. Lopuksi sanon vain että rahalle saa erinomaisen vastineen ja projektorilla on vielä vuoden takuu. Peter Viitasaarelta.


0 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Caius A.
17.4.2017 10:46
  (IP-lokaatio: Stockholm, Sweden)
Hei Petri, vai pitäisikö puhutella Ville? Arvostelusi kuulostaa kyllä enemmän e-villen mainokselta, mukaanlukien toistamasi hakurobotti avainsanat. Tuote ei ole e-villellä halvin, se on valetta, enemmänkin päinvastoin. Muut ulkomaiset kaupat myyvät ihan samaa tuotetta täsmälleen puoleen hintaan e-villen hinnasta. Hinnoissa ei pk eikä ALV muiana. Esim:

http://www.ebay.com/itm/LELEC-GM60-Mini-LED-Projector-LCD-1000-Lumens-Multi-media-Portable-Projector/142295647152
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu