Supersaver.fi arvostelun kommentointi

27.2.2017
Kammottava firma


Olemme aiemmin varanneet useita lentoja ja hotellipaketteja Supersaverin kautta, mutta nyt tuli sellainen kokemus ettei ikinä enää tarvitse!!! EN SUOSITTELE kenellekään.

Varasimme pitkät lennot koko perheelle, joista maksoimme ihan korkean hinnan, sillä seurauksella että paluulentopäivä oli muutettu samalle päivämäärällä mutta seuraavalle kuukaudelle.

Asiakaspalvelu myönsi virheensä ja lupasi hoitaa asian ilman lisäkuluja minun odottaessani puhelimessa. Reilun tunnin odotettuani linjalla asian ilmoitettiin olevan kunnossa ja minun pitäisi vain tehdä check-in lentoyhtiölle. Tämä ei kuitenkaan onnistunut ja tästä eteenpäin SuperSaverin huonosti suomea ja huonosti englantia puhuvat virkailijat syyttivät lentoyhtiötä muutoksesta ja lentoyhtiö syytti Supersaveria. Mitään esimiehiä ei SSltä saa puhelimeen ja törkeästi he lyövät puhelimen korvaan kun ystävällisesti vaadit asiaasi hoidettavaksi.

Loppujen lopuksi jouduimme maksamaan lentoyhtiölle 1500e lisää päästäksemme kotimaahan takaisin, SS olisi veloittanut lipuista 1900e lisää. Täyttä huijausta koko firma!!!! VAROKAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Supersaver.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu