Gigantti arvostelun kommentointi

23.2.2017
Korvaus


Olen opiskelija ja ostanut koneen gigantista. Kone on käytetty huollossa kahteen kertaan ja tänään kävin hakemassa ensin koneen gigantin myymälästä huollon jäljiltä, missä myös koitin että kone toimii. Kuitenkin koululle päästyäni, kone jatkoi saman vian tekemistä kuin ennen molempia korjaus kertoja.

Giganttiin on matkaa n.6km kotioveltani ja enemmän koululta joten tilasin taksin, koska tarvitsin korvaavan koneen heti. Kun pääsin giganttiin, varastohenkilöstö lähetti koneen jälleen huoltoon. Kysyin korvauksista, koska aikaa ja rahaa on palanut melko paljon opiskelijan budjettiin suhteutettuna. Puhuin korvauksista sekä myymäläpäällikön että asiakaspalvelun kanssa ja AINOA mahdollinen korvaus on 20e lahjakortti, rahallinen korvaus ei ole kuulema mahdollinen missään tilanteessa?! Summa ei korvaa edes tämän päivän kuluja, saatika menetettyä aikaa ja vaivaa.

En voi enää hyvällä omallatunnolla suositella gigantissa asiointia, sillä jonkinlaisten ongelmien ilmentyessä laitteessa, ei gigantissa tunnuta ajateltavan että asiakkaat ovat prioriteetti 1. Mielummin henkilökunta johtajaa myöten pitäytyvät kankeissa ohjeissa, jotka on ovat varmasti vain suuntaa antavia. Tämä pilaa asiakaskokemuksen täydellisesti.


10 / 13 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Asusx556
25.2.2017 16:13
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Jos laite on ollut huollossa jo kolmatta kertaa,niin taitaa olla oikeus kaupanpurkuun.Ota yhteyttä alueesi kuluttaja-asiamieheen.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu