Swappie.fi arvostelun kommentointi

7.2.2017
Paras paikka ainakin ostaa käytetty iPhone


Aluksi vähän epäilytti palvelu, koska joissain oli epäilyttävän halvat hinnat suhteessa siihen että pitäsi saada 6kk takuu. En olisi muuten ostanut, jollei kaveri olisi suositellut mutta nyt jälkeenpäin ajattelin kirjoittaa arvostelun jotta muiden ei tarvitsisi epäröidä palvelun luotettavuutta. Tuote oli rehellisesti sanottuna paljon paremmassa kunnossa kuin odotin, plussat siitä. Toimitus oli hieman myöhässä, n 1. päivä mutta en viitsi tästä laittaa enempää negatiivista koska sivuilla kuitenkin luki että saattaa mennä 1-3 päivää, vaikka itse odotin että 1 päivä. Asiakaspalvelu oli hyvä, voisivat toki laittaa sivulle vähän näkyvimmin että voi maksaa osamaksulla jotta ei tarvitse erikseen kysyä. Muuten suosittelen paikkaa puhelimen ostoon kyllä, sillä takuusen nähden hinta oli hyvä ja puhelimet kuvatun mukaisessa kunnossa, ellei jopa paremmassa.


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jani kumpulainen
12.7.2017 14:59
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Voin myydä 30e alennuskoodin poissa ottakaa yhteyttä facebookissa ja sovitaan miten vaihdetaan ja sovitaan hinta koodille. Jani kumpulainen
Harri Peltola
8.6.2018 16:53
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
ostin iPhone 6:n swappielta, halpa, kun mikä ja toimii. Halusin halvimman mahdollisen laitteen, joten takakannessa on naarmuja, mutta ne ei haittaa käyttöä ja käytän muutenkin suojakuorta, niin koko takakantta ei edes näe.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Swappie.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu