Gigantti arvostelun kommentointi

30.1.2017
Gigantin tilausjärjestelmä on viallinen


Kävin Gigantissa, blu-ray-levynimikkeen piti olla saatavilla kivijalkaliikkeessä nettisivujen mukaan. Menin paikan päälle ja vahvistin vielä asian asiakaspalvelun naisilta. Yksi kappale pitäisi löytyä. Minut ohjattiin TV-osaston kaverin pakeille. Hän ystävällisesti alkoi etsiä levyä. No, sitä ei tietenkään koskaan löytynyt.

Tein sitten noutotilauksen Gigantin toiseen kivijalkaliikkeeseen. Toimin nettisivujen ohjeiden mukaan. Sivut ilmoittivat, että tuote on noudettavissa samana päivänä LIIKKEESTÄ. Matkustin toiselle puolelle pääkaupunkiseutua. Saavuin liikkeeseen, jonotin noutopisteen kassalle vajaa puoli tuntia.

Lopputulos oli arvattava, nuori kaveri meni hakemaan blu-ray -boksiani. SITÄ EI TIETENKÄÄN LÖYTYNYT. Hän tarjosi tilalle mm. DVD-versiota. LOPULTA KÄVI ILMI, ETTÄ KOKO LIIKKEESSÄ EI OLLUT YHTÄÄN VERSIOTA KO. BLU-RAY-JULKAISUSTA, VAIKKA NETTISIVUJEN TILAUSJÄRJESTELMÄN MUKAAN SITÄ OLI KO. LIIKKEESSÄ SAATAVILLA.

Kaiken kruunasi noutopalvelun nuoren kaverin ylimielinen kommentti, että kyseessä "on vain virhe tuotesaldossa". Miten helvetissä vain tämä sama virhe toistui ketjun kahdessa ERI LIIKKEESSÄ ?! Kuten täysin hermostuneena kaverille sanoin, kyseessä EI OLE enää mikään sattuma, vaan VIKA ON GIGANTISSA.

En koskaan enää osta kyseisestä liikkeestä mitään. Minulla on muutakin tekemistä, kun rampata eri liikkeissä valheellisten nettisivujen tietojen perässä.


4 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


***
20.4.2017 11:36
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
Yleensä noissa tapauksissa joku "asiakas" on käyttänyt omankäden oikeutta ja napannut tuotteen maksamatta sitä, jolloin tuote ei kirjaudu myyntiin. Yllättävän yleistä on tämä.
Siksi nykyään soitankin aina liikkeeseen ja kysyn onko tuotetta todella saatavilla ennen kuin lähden sitä noutamaan.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu