AdLibris arvostelun kommentointi

21.1.2017
Prosessit toimivat huonosti


Adlibris on muuten hyvä verkkokauppa, mutta sen prosessit toimivat huonosti.

Tilasin Adlibriksestä kirjan lahjaksi toiselle henkilölle toimitettavaksi hänen kotiinsa. Toimitusosoite voi siis olla toinen kuin tilaajan osoite, mikä on kai mahdollista kaikissa verkkokaupoissa. Tämä on hyvä asia ja sopii hienosti lahjojen lähettämiseen suoraan kaupasta lahjan saajalle.

Tilausprosessin aikana ei näkynyt missään, mihin lasku lähetettäisiin, joten maksoin tuotteen varmuuden vuoksi tilauksen yhteydessä, koska tahdoin olla varma, että lahjan saajalle ei lähetettäisi laskua missään nimessä. Tilausvahvistuksessa luki laskutusosoitteena oma nimeni ja osoitteeni, mikä oli tavallaan hyvä asia, mutta tiedustelin, miksi se ylipäätään näkyy siinä vaikka tuote on jo maksettu. Sain vastaukseksi:

"Näen, että tämä tilaus oli jo maksettu, jos tilauksessa on erikseen toimitusosoite, niin on tilauksen tekijän osoitteen nimenä laskutusosoite."

Jos vastaus olisi kirjoitettu ruotsiksi se olisi ollut varmaan helpompi ymmärtää, mutta hyvällä tahdolla ymmärrän, että lasku lähetetään tilaajalle. Tässä ei kuitenkaan vastata kysymykseeni, miksi tilausvahvistuksessa mainitaan laskutusosoite vaikka tavara on jo maksettu. Eihän sitä enää tarvitse laskuttaa.

Viikon kyluttua lahjan vastaanottaja soitti minulle, että kirja on saapunut ja hän on saanut Klarnalta laskun tästä toimituksesta! Siis hän sai ilmeisesti todellakin laskun vaikka näin ei pitänyt tapahtua missään tapauksessa! Jouduin vakuuttamaan hänelle moneen kertaan, että tavara on jo maksettu eikä hänen pidä missään tapauksessa maksaa saamaansa laskua. Harmittaa, hänen ei pitänyt edes nähdä tuotteen hintaa.

Mikä näitä suomalaisia verkkokauppoja ja Adlibristä erityisesti oikein vaivaa? Miksi prosesseja ei saada toimimaan? Vaimoni tilaa jatkuvasti amerikkalaisesta verkkokaupasta tuotteita USA:ssa asuvalle tyttärelleen ja hänen lapsilleen ja kaikki sujuu aina kuin tanssi, mutta täällä Suomessa asiat ei vaan tahdo pelata. Minäkin olisin käyttänyt mieluummin jotain ulkomaista verkkokauppaa, mutta kun niissä ei myydä suomalaisia kirjoja.


1 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Tätä päivää
1.2.2017 12:05
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Adlibris on kyllä kaukana suomalaisesta verkkokaupasta..
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki AdLibris arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu