Iskuri-treffit arvostelun kommentointi

9.1.2017
Iskuri on parhaasta päästä


Käytännöllisesti katsoen kaikilla muilla treffipalstoilla on vähintäänkin oman profiilin (usein kuvallisen sellaisen) täyttämispakko ennen kuin pääsee toimimaan siellä täysvaltaisesti. Useimpien kohdalla vaaditaan riittävälle "tasolle" pääsyä vastaan maksua, vaikka alunperin on mainostettu ilmaisuutta.

Iskurilla ei vaadita yhtään mitään. Kuka tahansa saa heti ilmoittaa ja vastailla ihan vapaasti eikä tilanne muuksi muutu.

Onko jollain esittää näin helppoa toista kotimaista treffisaittia?


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Että Näin
1.2.2017 10:59
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Heh, onhan se nyt nähty mikä palsta iskuri on. Joo kuka tahansa voi tehdä ilmoituksen, kun edes henkilöllisyyttä ei varmenneta, ilmankos iskurissa on 99% pelkkiä huoraajia ja kusettajia, eikä yhteenkään ilmoon tee edes mieli enää vastata, ei ole enää vuosiin näin ollut. Täysin valvomaton paikka, jossa niin alaikäiset pörrää itseään myymässä tai kiristämässä muita käyttäjiä pedofilialla, feikit kerää kuvia ja sähköpostiosoitteita, jotka sitten linkitetään ties mille roskapostittajalle. Iskuri oli ehkä toimiva päälle 20 vuotta sitten, nyt seuranhaussa menettänyt täysin merkityksen, ja täynnä toinen toistaan etovampaa huoraajaa, joka on myös rikollista veronkiertoa. Taidankin alkaa ilmiantamaan näitä huoraajia työkseen verottajalle, kun näemmäö palstan sääntöjä ei haluta noudattaa. Ilmiannon voi tehdä nimettömänä, ja onhan kyse merkittävistä vero tappioistakin jo.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Iskuri-treffit arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu