FlyHi.fi arvostelun kommentointi

15.12.2016
Huijari firma! Älkää osta FlyHi:n kautta lippuja!!!!


www.vertaa.fi tarjosi FlyHi:n lippuja halvimmaksi. Muutaman viikon, kun olin hintoja vertaillut ja harkinnut ostoa, hinnat yhtäkkiä nousivat 40eur. Ostin liput siinä pelossa, että liput loppuvat ja/tai hinnat nousevat lisää. Heti ostamisen jälkeen seuraavana päivänä hinnat olivat takaisin alkuperäiseen 40e halvempaan hintaan. En tiedä oliko vain huonoa tuuria, mutta jotenkin epäilyttää tämä hintojen hyppiminen. Varausprosessi oli epäselvä ja vahvistuksen tuleminen kesti pitkään ja laskusta ei saa selvää, että mistä hinta koostuu jne...

Matkatavaroista tuli 22e/suunta eli 44e lisähintaa, joka toki on normimeininkiä. Lufthansan lennoille saa sukset ilmaiseksi mukaan, jos on matkatavarat eli Economy- classic luokka. Soitin palveluun, jossa sukset rekisteröidään lennolle ja siellä ilmeni, että lippuni on Economy Light-tyyppiä, mutta laukkuvaraus näkyy. He ystävällisesti buukkasivat sukseni lennolle, mutta pyysivät varmuudenvuoksi ottamaan 50 euroa mukaan, jos sitä check-in:ssä vaaditaan. Toisin sanoen olisi liput kannattanut varata lufthansan sivuilta suoraan, jossa ei ole epäselvyyksiä lippuluokkien kanssa. Ilmeisesti FLyHi:n kautta ei voi varata, kuin tuota Economy- Light -luokkaa tms. Aika paljon tuo n. 100e lisähintaa lipulle, jos haluaa kaikki romut messiin :( Toivotaan, että armahtavat check-in :ssä tuon 50eur. Se on kyllä varmaa, että kyseistä firmaa en enää käytä!!!


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Heli Astala
5.3.2019 3:50
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tilasin lennot ja tullessani lähtömaasta Lontooseen,olikin todella järkyttävää huomata että jos haluan jatkaa matkaa on minun vaihdettava lentokenttää. Lippua tilatessa ei ollut mitään tietoa, että joudun jatkamaan lentoa eri lentokentältä mihin olin saapunut. Jatkolentoni olikin Gattwickin kentällä ja olin tällä hetkellä Lontoon ulkopuolella eri kentällä. Minun oli pakko ostaa bussilippu, joka toi matkaan hintaa 35 e lisää.Matka bussilla kesti vielä 3 h bussissa keskellä yötä. Oikea huijareitten firma.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki FlyHi.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu