Kauneushoitola Denova arvostelun kommentointi

13.12.2016
Jalkahoito


Sairastan diabetestä jo kohta kolmattatoista vuotta toteamisesta. Jalat ovat välillä aika heikossa kantimissa. Olen todennut, että parempi käydä säännöllisessä jalkahoidossa, kuin itse kyyristellä ahtaassa kylpyhuoneessa. -saattaa vielä sattua jotain.

Olen käynyt Natalijan denovasalongissa usein ja hämmästelen näitä lukemiani kirjoituksia. En tunnista näissä viesteissä esiintyviä ilmiöitä. Aloin miettimään, miksi pitää purkaa omaa pahaa oloaan johonkin tälläiseen saastuttamiseen ja ihmisten panetteluun ja suoranaiseen valehteluun? Olen vakituinen asiakas, hoidatan jalkani, kasvoni ja kädet Denovasalongissa, eikä minulla ole milloinkaan ollut mitään ongelmaa hoidon tai yrityksen kanssa. -ei koskaan.

Kävin viimeksi marraskuun lopulla jalkahoidossa, sekä käsien hoidossa. Kaksi tuntia, jossa hoidettiin jalat ja kädet. Jalkojen kynsistä varmistettiin, että kasvavat edelleen normaalisti. Hionnat, hieronna, rasvaukset ja koko hoito. Palvelu maksoi vähemmän kuin taksi Lentokentälle.

En usko, että ihminen, joka on saanut tehdä kauneussalongissa töitä yli kymmenen vuotta, olisi vuodessa muuttunut ammattitaidottomaksi bimboksi, joka tekee työtään vain rahastaakseen tai kiusatakseen näitä kirjoittajia. En ole myöskään kuullut itkua tai tuskanparahduksia toimenpidehuoneista tai edes saniteettitiloista.

Suosittelen lukemaan arvosteluohjeet ja ongelmatilanteissa olemaan suoraan yhteydessä yrityksen omistajaan.


4 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Kauneushoitola Denova arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu