Travellink arvostelun kommentointi

4.11.2016
Travellinkin peruutusturva on täysi huijaus


Varasin Travellinkin kautta lennot Ateenaan ja otin varmuuden vuoksi myös Travellinkin tarjoaman peruutusturvan. Viikko ennen matkaa sain tietää, että isäni joutuu saattohoitoon ja hänellä ei ole montaa päivää elinaikaa jäljellä. Näin ollen peruutin matkani ja pyysin korvausta peruutusturvan kautta. Tämä ei kuitenkaan onnistunut millään tavalla, vaikka toimitin pyydetyt peruutusasiakirjat ja kuitit, sekä lääkärintodistuksen asiasta. Tuli vain ilmoitus, että pitäisi toimittaa vielä seuraavat asiakirjat:

• Tapausta selvittävät asiakirjat (lääkärintodistus, todistus sairaalahoidosta, …). Näiden asiakirjojen tulee sisältää tapahtuman päivämäärä, tapahtuman syntymisen syy, diagnoosi, hoitohistoria tai tapahtuman selvitys sekä määrätty hoito.

• Matkan ostokuitit.

• Palveluntarjoajan toimittama alkuperäinen lasku matkan peruuntumisesta aiheutuneista kuluista, kaikki summat ja käsitteet eriteltyinä (mikäli kyseessä on lentolippu: lennon nettohinta ja lisämaksut).

• Palveluntarjoajan toimittama varauksen peruutus sekä lasku peruutuskuluista.

• Kopio sähköisistä matkalipuista, hinnan ehdot täydellisesti eriteltyinä (ei- korvattavissa, ei-siirrettävissä, ei-vaihdettavissa, sopimussakot, luokka, jne.)

• Mikäli peruuntumisen syynä on perheenjäsenelle sattunut tapaus, mukaan on liitettävä asianmukainen todistusasiakirja vakuutetun henkilön ja kyseisen perheenjäsenen sukulaissuhteesta (kopio jokaisen asianosaisen henkilön väestötietojärjestelmän otteesta).

----> eli vakuutusyhtiöön tarvitaan mapillinen papereita, jotta peruutusturvan mukainen korvaus matkasta maksettaisiin. Lääkärin kirjoittama todistus siitä, että isäni on isäni ei riitä, vaan pitäisi toimittaa jotain väestötietojärjestelmän otteita ja muuta paskaa vielä. Ymmärsin peruutusturvan sellaiseksi, että voin peruuttaa matkani lähes mistä syystä tahansa, jaa saan asiasta korvauksen. Tosiasiassa peruutusturva olikin ylimääräinen matkavakuutus, josta korvausta ei saa millään.

En suosittele Travellinkia ja heidän tarjoamia palveluita kenellekään!!!


10 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Travellink arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu