Indecoria arvostelun kommentointi

1.11.2016
En voi suositella


Tilasimme kahteen eri otteeseen huonekaluja ja molemmilla kerroilla tuotteet olivat luvatusta myöhässä. Laatu 3/5, joten kohtalaista, mutta kuten hinnatkin kertovat kaukana huippituotteista ja huippulaadusta.

Ikävin asia oli kuitenkin surkea asiakaspalvelu. Yhden tuoli puuosa oli rikki kun sen vihdoin saimme ja tein tästä reklamaation kuvalla. Osa oli edelleen muoveissa. Saimme heti seuraavana aamuna vastauksen: "Laitan reklamaationne tehtaalle ja palaan asiaan kun he vastaavat." Sen jälkeen alkoikin hiljaisuus. Laitoimme useaan kertaan sähköpostia ja kysyimme mikä tilanne. Yli kuukauden kuluttua saimme ensimmäisen vastauksen: "Anteeksi, että kesti, tuoli tulee ensi viikolla. Varmistan sinulle vielä iltapäivällä". Ja sitten taas hiljaisuutta lähes 3 viikkoa! Kahden viikon jälkeen laitoin taas viestin, mutta siihen kesti sitten yli viikkoa vastata.

Nyt n. 9 viikkoa myöhemmin tuoli on meillä. Jouduimme sen itse liikkeestä hakemaan vaikka alkuperäisille tuotteille oli kotiinkuljetus. Ei mitään kompensaatiota tmv. vaikka sitä kysyimme. Toiminta ontodella epäluotettavaa. Muutaman eri henkilön kanssa olen siellä keskustellut ja kaikki on vain selittelyä selittelyn perään, tyhjiä lupauksia. Henkilökunta on todella epäammattimaista. Tätä meidän tapausta muuten hoiti myymäläpäällikkö, joten kun johdon asiakaspalvelu on tätä tasoa voitte kuvitella mitä muilla on.


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Indecoria arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu