Rentalcars.com arvostelun kommentointi

28.8.2016
Välttäkää, ette välttämättä saa sitä mistä maksoitte!!!


Jos haluatte varmuuden vuokraamastanne autosta välttäkää välittäjiä kuten RentalCars.com!!!

Vuokrasin Rental Cars:in kautta auton kahdeksi viikoksi, Alfa Giulietta. Päivitin muutamaa päivää ennen matkaa kokoluokan farmariksi Golf Variant tai vastaava, maksoin 188EUR. Perillä Sicily by Car autovuokraamolla ei ollut farmaria joten antoivat Citroen Cactuksen joka on 50cm lyhyempi kuin Golf ja mahduimme autoon vain purkamalla laukkuja. Välitystoimisto ei vastannut puhelimeen useista yrityksistä huolimatta joten emme voineet muuta kuin hyväksytä tarjotun auton. Palattuamme tein reklamaation Rental Cars:ille. Vaadin 188EUR palauttamista. Kuukauden asiaa mietittyään he päätyivät palauttamaan 80EUR ja sitten 90EUR. Heidän mielestään autojen luokissa ei ole eroa vaikka juuri ottivat vastaan 188EUR ajoneuvoluokan korotuksesta maksun.

Suosittelen vuokraamaan suoraan autovuokraamoista. Nämä välitysfirmat kuten Rental Cars, Kayak, Booking.com, agoda.com, opentable ovat osa Priceline groupia ja elävät niin pienillä katteilla etteivät todellakaan ota vastuuta vuokraamoiden toiminnasta. Ja koska vuokraamo on piilossa näiden takana niin on lähes mahdotonta saada heitä vastuuseen mistään. Ja tietysti halpisvuokraamot ovat paikallisia pieniä toimijoita joiden kalusto on vanhaa ja saattaa olla korjaamolla tai edelleen vuokralla sillä hetkellä kun autoa noudatte. Ja kun järjestely on näin kompleksinen kukaan tuskin korvaa teille syntyneitä lisäkuluja ja toimittamatta jäänyttä autoa.

Ohessa Rental Cars:in palaute:

Kuten kerroimme, ja olemme tarkistaneet sekä vuokraamolta että tuote-osastoltamme, tämä ei ole ollut kokoluokan alennus vaan jopa mahdollisesti ylennys (vuokraamon mukaan) koska toimitettu auto on ollut vuokra-arvoltaan kalliimpi, mutta teitä on veloitettu vain varauksen mukaisesta VW Golf Estate tai vastaava. Emme voi hyvittää teille 188.00 EUR vaikka huomaamme, että teillä oli ensin Compact-kokoluokan auto ja vaihdoitte sen lisämaksulla Compact-kokoluokan farmariin hyväksymällänne hinnalla ja kun menitte paikalle hakemaan autoa, vaikka näemme kyllä kuvatja otamme huomioon kantanne, ette ole saaneet alhaisempaa kokoluokkaa kuin mitä varasitte.

Näemme kyllä, että kuvassa olevat tavarat ovat tiukasti kasattu autoon, mutta emme voi vahvistaa, olisiko ne mahtuneet paremmin VW Golf Estateen tai vastaavaan, koska vaikka se on farmari, se ei ole siitä suurimmasta päästä.

Kuten kerroimme, vuokraamo ei pysty hyvittämään teitä tässä tapauksessa.

Olemme hyvittäneet teille 90.00 EUR edellätarjotun 80.00 EUR sijasta hyväntahdon eleenä ja olemme erittain pahoillamme, mutta tämä on suurin luku, mitä voimme tarjota.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Rentalcars.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu