Ink Pistols arvostelun kommentointi

25.8.2016
Ottaapa Pattiin


Todella hyvää jälkeä freehandinä vieläpä. Tässä on tullut jokunen kuva otettua Tonilta ja aina olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Myöskin tässä on tullut hivenen tutustuttua äijään ja sanon suoraa että v*tuttaa katella tollasia aikaisempia kommentteja ja kukkahattuilua. Tää äijä on sellanen ettei tekis pahaa kärpäsellekkään jos ei oo tarvis. Joten repikää ne kukat niistä hatuista v*ttuun ennenku tiedätte muuta ku sen mitä teidän pikku-pirkko 18-vee sanoo huomionhaku päissään. Turvallisuus taattu, ei muuta ku kuvaa iholle hyvillä mielin.


6 / 29 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Oletko idiootti
10.10.2016 23:48
  (IP-lokaatio: Lahti, Finland)
Että se on "kukkahattuilua" jos ällöttää kun tatuoija alkaa kopeloida (maksavia) asiakkaitaan? Hyvähän se on jonkun vähä-älyisen äijän (oletettavasti tekstisi perusteella) tulla huutelemaan kun ei voi tilanteen ahdistavuutta ymmärtää. Tuo 18-vuotiaan tytön äiti ei ole ensimmäinen joka Tonin kourimisesta tänne kirjoittelee, ja Tampereella muutenkin on liikkunut jo hyvän aikaa juttua Tonin käytöksestä ja monien eri naisten suusta kuultuna. Hyvää jälkeä Toni tekee muuten, mutta naisasiakkaiden ahdistelu on epäammattimaisuuden huippu..
Komppaaja
11.10.2016 8:56
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Kyllä, olen samaa mieltä! Helppohan se on väittää kukkahattuilijaksi, koska on vaikeaa uskoa tällaisen asioiden olevan totta (ja valitettavasti tällaista vähättelyä kohtaavat useimmat seksuaalista kaltoinkohtelua/hyväksikäyttöä/väkivaltaa kokeneet) Ymmärrän kyllä, että suljet mielummin silmäsi. Mäkään en ois joskus aikoinaan uskonu Tonista tällaista.

Minkä takia tällaista niin moni asiakas väittäisi ellei siinä olisi mitään perää? Pydähdy miettimään asiaa, jos pystyt.
Verdammt
3.1.2017 15:49
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Vetää kuulemma viinaa tuolla kun tekee kuvaa.Mulle tekin yhden sutun jota on laseroitu Helsingissä jo kerran.Kiertäkää kyseinen mesta kaukaa.
Ei ihan Rembrant tasoinen maalari myös.
Just joo
2.7.2019 2:36
  (IP-lokaatio: Vaeaeksy, Finland)
On varmaan hyvä tyyppi mielestäsi tuo raiskari kun oot oletetusti mies ja sen kaveri eikä sua ole raiskattu. Paljon varaa tulla sössöttämään. Mansplainingiä huipussaan setämiehellä. Mene toki kukkahatutta jollekin homoraiskarille hakattavaksi.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Ink Pistols arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu