Gigantti arvostelun kommentointi

16.8.2016
Huonoin liikeasiakaspalvelu IKINÄ


Monta kertaa olen käynyt ostamassa gigantista tuotteita ja aina saanut törkeää ja huonoa asiakaspalvelua. Ajattelin, että "No..oikei tää on varmaan vaan tapauskohtasta" kaikki ei varmasti ole samanlaisia, MUTTA esim. Menin palauttamaan Lenovon läppärin giganttiin vuoden alussa, koska olin tyytymätön.. Öö, no ensinnäkin myyjä jonka piti tarkistaa, että läppäri on vielä jälleenmyyntikelpoinen näytti, pakko sanoa.. v*ttuuntuneelta.. Katsoi heti päästä varpaisiin kiukkuisen näköisenä, koko ajan yritti tyrkyttää jotain vakuutuspakettia. Sanoin moneen kertaan, että EI KIITOS.. Silti kysyi vähän ajan päästä vähän eri tavalla. Sitten viimeviikolla tein ison virheen ja menin giganttiin ostamaan opiskelukäyttöön Macbookkia.. (Menin toisen paikkakunnan liikkeeseen) Long story short, juuri kun olin ostamassa kyseistä läppäriä myyjä nolasi minut isolle yleisölle ja näytti olevan ylpeä itsestään. Lähdin tyrmistyneenä ja suuttuneena ovet paukkuen (kuvainnollisesti) ja en todellakaan aio mennä gigantin läheisyyteenkään. Ostin lopulta Macbookkini muualta. En missään nimessä suosittele, mikä on jo varmaankin selvää.


4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Pippi Långstrump
16.8.2016 19:23
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
Viimeviikolla gigantissa käydessäni,ei paljoa myyjiä työt rasittanut.

Toisessa porukassa 5 myyjää nojaili tiskiin ja piti seurustelutuokiota keskenään.

Toinen porukka 4 myyjää sama homma.

Asiakas kävi kysymässä tuotetta ensiksi mainilta 5 myyjän porukalta,yksi myyjä huitoi kädellään että tuolta löytyy,sieltä ja sieltä hyllystä.

No asiaks lähti myyjän osoittamaan suuntaan.Itse etsin RCA kaapeleita.Kysyin toisen porukan myyjältä asiaa.

Myyjä sanoi,että anteeksi mitä kaapeleita.

Että RCA kaapeleita,myyjä mitä ne oikein on,??,että näin myyjän ammattitaito loisti.Läksin sitten ovesta pois ja näin saman asiakkaan joka aijemmin oli kysynyt myyjältä haluamaansa tuotetta,ei löytynyt sieltä mihinkä myyjä oli asiakkaan opastanut,ei löytynyt koko liikkeestäkään.Mitä lukee gigantin myyjän tilinauhassa.Se on vaan tyhmää maksaa liikaa.Mitä tästä opimme työpaikalla olevaa gigantin myyjää ei saa häititä.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu