Gigantti arvostelun kommentointi

20.7.2016
Huono palvelu myymälässä, takkuava toimitus.


Kahteen otteeseen olen tänä keväänä/kesänä asioinut Lappeenrannan Gigantissa.

Ensimmäisellä kerralla etsin kuulokkeita. Keski-ikäinen miesmyyjä ei osannut kertoa tuotteista mitään, sanoi vaan, että siinä on ja näin paljon maksaa ja lisäksi kertoi, että Gigantilla on Bosen kanssa sukset ristissä tai jotain muuta epäoleellista negatiivista tuotteiden valmistajasta. Kuulokkeiden mallikappaleet olivat hyllyillä hujanhajan eikä suurinta osaa pystynyt testaamaan ollenkaan. Kuulokkeet jäi kauppaan.

Toisella kerralla etsin aktiivisuuskelloa ja miesmyyjä (eri) taas kysyi, että minkäslaista? Kun sanoin aktiivisuusranneke/urheilukello, niin "no siinä niitä nyt on". Myyjä ei mitenkään myynyt minulle mitään, onneksi olin jo valmiiksi päättänyt mitä haluan. Kun kerroin olevani kiinnostunut Polar A360:stä sanoi myyjä vain että siinä on vieressä Garminilta täysin vastaava 50 euroa halvemmalla. Katselin sitä siinä ja sanoin, mutta että pienemmällä näytöllä eikä tässä taida olla värinäyttöäkään...? Myyjä: "Joo, ei". Just...Noh, myymälässä ei ollut M-koon mustaa Polaria, joten laitettiin tilaukseen ja silloinkin minun oli pakko maksaa osa summasta, että voivat tilata. Sain äsken tekstiviestin: "Polar M400 valkoinen noudettavissa myymälästä."

...En taida enää asioida Gigantissa, ei vaan ole jäänyt hyvä fiilis.


6 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Wille
26.7.2016 23:25
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
En osaa ostaa gigantista mitään,kun joku on esim tarjouksessa niin se pitää hakea jostakin liikkeestä parintunnin sisään,koska tuotetta ei ole ollut niissä liikkeissä josta olen kysynyt.Nykyään kaikki gigantin mainokset menee suoraan roskiin lukematta. Voisiko jotenkin estää tuon kyseisen kaupan lähettämän roskapostin saamisen,sillä roskakori on pullollaan muutenkin,
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu