La Muerte Ink Tattoo Studio arvostelun kommentointi

4.7.2016
Rento, viihtyisä ja ammattitaitoinen mesta!


Kävin ottamassa reilu 3vk sitten ensimmäisen tatuointini Millalta. Ajanvaraus onnistui lyhyellä varoitusajalla, koska sain tatuointiajan viikon päähän. Omaa hajamielisyyttäni olin 2 tuntia myöhässä, mutta onneksi siellä oltiin ymmärtäväisiä, eikä Millalla ollut muita hommia päivälle. Paikalle päästyäni siellä oli erittäin vastaanottavainen ja ystävällinen ilmapiiri. Hyvin varusteltu paikka! Siellä oli mahdollisuus katsella telkkarista vaikka Netflixiä, Youtubea taikka Viaplayta oman älypuhelimen kautta. Tarjolla oli myös makeisia, kahvia ja teetä.

Tatuoinnin aikana Milla kyseli vointia ja antoi pitää taukoja kun siltä tuntui. Ensikertalaisena minusta oikeasti tuntui, että tatuoijaa kiinnosti asiakkaan hyvinvointi ja tyytyväisyys. Milla keskittyi työhönsä innolla ja tarkkuudella! Vaikka kuvani oli suht pientä keskikokoa n. 10x10, niin sen tekeminen kesti 3 tuntia ja pidimme pari taukoa. Ääriviivojen jälkeen tuli ensimmäinen tauko, sitten kuvan värityksen jälkeen ja lopuksi tehtiin tausta. Vaikka tatuointi oli kivulias kokemus, niin rento ja kotoisa tunnelma auttoi oloa. Studiossa oli myös iso peili, jonka kautta pääsi tsekkailemaan taukojen aikana (ja kuvan valmistumisen jälkeen) kuvaa.

Positiivinen yllätys oli myös hinta, joka oli odotettua halvempi. Milla oli tehnyt tatuoinnista hinta-arvion, josta tatuointi oli hieman halvempi. Olisin voinut maksaa enemmänkin niin hienosta työstä! Tulen varmasti ottamaan lisää kuvia La Muerte Inkiin! Suosittelen kaikille!


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki La Muerte Ink Tattoo Studio arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu