Halvat Hinnat verkkokauppa arvostelun kommentointi

27.6.2016
En osta tästä puljusta enää mitään.


Tilasin Original OTB varaosa akun samsung s4 miniin. Toimitus kesti 1,5 kk. Selitystä pitkään toimitusaikaan ei mitenkään perusteltu, eikä pahemmin pahoiteltukaan. Akku toimi yhden kokonaisen kuukauden, kunnes ei enää suostunut ottamaan virtaa vastaan. Palautus puuhatkaan ei liiemmin kiinnosta kun lukee heidän sivuiltaan käyttöehdot palautuksen osalta:

7. Palautukset

7.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Digitaalisia lähetyksiä(mm. s-postin kautta toimitetut ohjelmistot) ei valitettavasti voi palauttaa. HH:lla on peruuttamistilanteessa oikeus vaatia asiakkalta rahansiirtokuluja.

7.2. Kuluttajan toivotaan pyytämään Palautusluvan(RMA numeron) ENNEN tuotteen palauttamista. Tämä numero on liitettävä vika/palautusilmoituksen kanssa palautettavaan tuotteeseen. Palautuksesta aiheutunut kulut jää asiakkalle maksettavaksi. Naditek Limited maksaa uuden lähetyksen lähetyskulut takuun aikana. Noutamattomista paketeista laskutaan lähetys ja palautuskulut.

Reilu meininki.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Halvat Hinnat verkkokauppa arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu