Kauneushoitola Denova arvostelun kommentointi

15.6.2016
Brassi sokerointi


Olen käynyt Denovassa kolme kertaa brassi sokeroinnissa ja viime kerralla myös kainalokarvat poistettiin sokerimassalla, joka vaihdettiin kyllä uuteen, toisin kuin parilla aiemmalla kirjoittajalla. Onneksi en lukenut näitä kirjoituksia ennen ensimmäistä käyntiä, en olisi varmasti mennyt... Itse voin sanoa, että vaikkei Natalia puhukaan paljon mitään sokeroinnin aikana niin hän tekee tosi tarkkaa työtä eikä ainakaan minua ole sattunut yhtään sen enempää, kuin muuallakaan. Lisäksi hän ei ujostele. Kamalinta on sokeroijana joku nuori tyttö, joka tekee huolimatonta työtä siksi, että ei kehtaa! Mun mielestä hinta laatu suhde toimii todella hyvin täällä!


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


pettynyt asiakas
20.7.2016 16:39
  (IP-lokaatio: Lahti, Finland)
Käytännössä jouduin itse sokeroimaan itseni :(-olen muuten taitavampikin, brassi on kyllä vähän haastava;). Halvat hinnat siisiti tilat, mut juu eipä vaivauduttu vaihtamaan massaa onneksi tajusin pyytä häntä aloittamaan kainaloista... EN SUOSITTELE, tarkkuus...XD
Dan socker
13.12.2016 14:20
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Minulla poistettiin ihokarvat sokerilla, ei kuitenkaan "Brasilialainen sokerointi". Kyllähän se tuntuu, mutta parempaa tytä ei ole vielä kukaan tehnyt.

Jatkossakin Natalijan asiakas
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Kauneushoitola Denova arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu