Kotisataman deitti arvostelun kommentointi

10.6.2016
Hieman huolissaan palvelun kristillisyydestä.


Sinällään loistavaa että kristityille on kohtaamispaikka ja siitä omistajalle pisteet. Kuitenkin hieman huolissaan palvelun ylläpidosta. Ylläpito puuttuu voimakkaasti esim seksuaaliseen materiaaliin ym ja se on mielestäni hyvä. Kuitenkin palvelussa on jäseniä jonka ajatukset ovat hyvin rasistisia ja uskaltaisin sanoa äärioikeistolaisia ja monesti kyseiset henkilöt postaavat että esimerkiksi kaikki muslimit ovat tietynlaisia ja lisäävät hyvinkin arveluttavaa materiaalia palvelun blogiin ja omille sivuilleen ja ylläpito on tämän sallinut. Samaan aikaan ylläpidon jäsen on myös ottanut vahvasti kantaa yksityishenkilönä maahanmuuttajiin ja etenkin miehiin millaisia he ovat.. eli mielesäni hieman ongelmallinen yhtälö jos sallitaan vihapuhe ja yleistykset ja rasismi vähemmistöjä kohtaan, koska kyseessä on kristillinen sivusto. Itse näen ennakkoluulot ja vihapuheen jopa haitallisempana kuin seksuaalisen materiaalin vaikka en kumpaakaan hyväksy. Rasismi ja viha kuitenkin kohdistuu ihmisiin jotka elävät joukossamme ja mitäs rasismi muuta olisi kuin kiusaamista, eli hyväksyisitkö itse esimerkiksi työpaikka kiusaamisen tai koulukiusaamisen? Maahanmuuttoon pitää ja tulee suhtautua rakentavasti ja toki välillä myös kriittisesti mutta rasismi ei koskaan ole hyväksyttävää ja etenkään sellaisen materiaalin levittäminen tai levittämisen hyväksyminen ja etenkään kristityiltä. Puolison etsintä toki palvelussa pitäisi olla se pääasia koska deitistä on kyse ja monen tiedän palvelusta puolisonitselleen löytäneen. Kristittyjä on palvelussa laidasta laitaan, eli liberaaleja ja vanhoillisia. Myös eri suuntaukset edustettuna eli hyvin laaja kirjo kristittyjä ja toki joukossa on myös ei uskovia eli hyvä miettiä millaista ihmistä ja millaisin arvoin etsii.


29 / 30 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Matkalla Taivaaseen
13.6.2017 9:43
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, )
Jo VT kieltää yksiselitteisesti muukalaisvihan ja muukalaisten eriarvoistamisen kantaväestöön nähden. Muukalaisviha on kuolemansynti: vihat....jne
rere
2.4.2019 14:16
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, )
Kantaväestöä kohtaan voi myös olla rasisti. Tämä yksinkertainen fakta tuntuu useilta uupuvan.
Jäyhä
19.1.2020 5:20
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, )
En itse ole havainnut mainitsemaasi rasismia. Maahanmuuttokriittisyyttä ja islamkriittisyyttä kylläkin. Esim. n. 96 % kaikesta terrorismista on muslimiterrorismia. Sen toteaminen ei ole rasismia.

Afrikasta ja lähi-idästä saapuneet maahanmuuttajat ovat 13 kertaisesti yliedustettuina seksuaalirikostilastoissa. Sen toteaminen ei ole rasismia.

Massamaahanmuutto kehitysmaista tuottaa ja on tuottanut huomattavia taloudellisia sekä sosiaalisia ongelmia vastaanottaville maille. Sen toteaminen ei ole rasismia.

Voidaan myös sanoa että ihmisryhmän x edustajat ovat keskimäärin enemmän taipuaisia siihen ja tuohon kuin ihmisryhmän y edustajat. Esimerkiksi aasialaiset ovat keskimäärin vähemmän alttiita suorittamaan väkivaltarikoksia kuin afrikkalaiset. Senkään toteaminen ei ole rasismia.

Ja jos sanotaan: "rajat kiinni", koska massamaahanmuutto on huono asia Suomelle, ei ole rasismia.

Sen sijaan se jos sanomme että KAIKKI ihmisryhmän x edustajat ovat sitä tai tätä, se on rasismia. Tai että kaikki ihmisryhmän ihmiset ovat pahoja, tuokin mikä ei ole koskaan mitään pahaa tehnyt on paha, koska perimä. Se on rasismia.

Edellisessä kappaleessa mainittua tai edes sen kaltaista en ole koskaan nähnyt Kotisatamassa.

Tuo: "maahanmuuttokeskustelun tulee olla rakentavaa" on käytännössä sitä että avoimet rajat massamaahanmuutolle ja vastakkaiset mielipiteet ovat "rasismia".
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Kotisataman deitti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu