Levykauppa Äx arvostelun kommentointi

30.4.2016
Parantamisen varaa, mutta hyvin toimii


Viime syyskuusta lähtien on tullut ostettua älppäreitä, CD-levyjä, paitoja ja hihamerkkejä kyseisestä puljusta. Mutta jos menet Äxään tilailemaan mitään tupla/kolmois- LP:itä tai ulkomaalaisia tuotoksia, suosittelen vain kääntymään Discogsin tai eBayn puolelle sillä hinnat vedetään joskus hivenen yli äyriäiden.

Äxän nettisivut toimivat jouhevasti, asiakaspalvelu on nopea, toimitustapojen runsaus on yksi parhaista mitä olen tälläisistä puljuista kokenut (itse en ala-ikäisenä saa postitse muuten tilata kuin liikkeestä itsessään noudettavaksi) ja levyjä löytyy iso valikoima, vaikka puutteita on.

Mutta jos tahtoo ostaa levykäisen isälleen/äidilleen/veljelleen/kissalleen/koiralleen/tai jollekin muulle lahjaksi ja levyä ei löydy varastoista, niin ei kannata pistää sormia ristiin ja toivoa levyn ropsahtavan siinä "2-5 arkipäivän aikana" postilaatikkoon. Esim. C418:n "Minecraft : Volume Alpha"-levyn tilauksessa kesti n. 4 viikkoa, kun levy tuli rahdissa muiden mukana lajiteltavaksi Kuopioon, josta sitten alkoi matka käsittelyn jälkeen kohti Turun kauppaa. Mutta levy tuli onneksi ehjänä perille, ja pääsin heti samana päivänä levyä vielä kuuntelemaan. Tälläkin hetkellä odottelen seinälipun saapumista Saksasta, tilauksen kun tein tuossa huhtikuun alkupuolella. Kryptiset toimitusajat voivat aiheuttaa pään vaivaa, joten ei kannata vahdata nettisivuja jatkuvasti levyn saapumisen toivossa.

Käytetyistä levyistä meikällä on vähemmän kokemusta kuin uusista, mutta ainakin Stam1nan "Viimeinen Atlantis"-LP oli loistokunnossa (kansista ja levystä), ja CD-puolelta tilatut levykäiset ovat kaikki toimintakunnossa. Nyhtämistä tulee kuitenkin hinnoissa vastaan, sekä uusien ja käytettyjen levyjen kohdalla, joten hinnan vaikuttaessa suolaiselta kannattaa katsoa juuri äsken mainituista paikoista ennen levyn ostamista jos levy löytyisikin halvemmalla.

Jos siis tahtoo aloitella tätä levyjen keräilyä, ei ole otollisempaa paikkaa kuin Levykauppa Äxä. Lisäksi Äxän kautta esim. Sakara ja Sony julkaisevat fanituotteitaan, joten paitoja, mukeja, hihamerkkejä ja kaikkea muuta mukavaa löytyy. Toimitusajat ja hinnat kuitenkin heittelihtivät joskus pilvihin asti, joten kannattaa tiettyjen tilausten kohdalla varautua siihen, että raha palaa ja kärsivällisyys on tanassa.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Levykauppa Äx arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu