FOOTWAY arvostelun kommentointi

27.4.2016
Erinomainen


Aiemmista arvioinneista päätellen Footway on parantanut toimintaansa vuosien kuluessa todella paljon. Tilaan usein netistä kenkiä ja tämä ostokokemus oli kyllä alusta loppuun saakka ehdottomasti paras. En ole ollut Footwayn asiakaspalveluun yhteydessä, mutta sähköpostit tilauksen kulusta olivat nerokkaasti henkilökohtaisen tuntuisia ja juuri sopivasti asiallisia sekä rentoja. Paketti tuli nopeasti ja moitteettomassa kunnossa, ja mikä tietenkin tärkeintä, niin itse tuote oli virheetön. Mukana paketissa oli erillinen tervehdys asiakkaalle, joten vielä kaupan päälle sai hyvää mieltä. Jos jotakin parannettavaa oikein keksimällä keksii, niin tilausvahvistukseen voisi laittaa tilattujen tuotteiden tietojen lisäksi myös niiden kuvat. Tilauksen "kuolaaminen" odotellessa olisi siten helpompaa. Footwayta voi todellakin suositella!


4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Pekka Kanniainen
5.12.2019 19:22
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Aivan käsittämätön firma tämä Footway,samalle päivälle tullut viestit siitä että paketti tulossa ja paketti palautettu ja vielä Klarnalta jotain vaikka Visalla maksoin.Eli en todellakaan tiedä tilauksen tämänhetkistä tilaa kun yli 10 epämääräistä viestiä jo tilauspäivänä tullut.Puhelimessa ei vastata JNE. JNE.Eli ei kannata tästä lafkasta tilailla mitään!!
Charlotta Putkonen
10.3.2020 9:27
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Ostin viime syksynä Riekerin kengät Footwayltä ja ovat olleet hyvin kestäviä yleensä. Nyt ei ollut ja olen jo yli kuukauden yrittänyt saada yhteyttä Footways asiakaspalveluun onnistumatta. Olen lähettänyt sähköpostia ja soittanut...en suosittele!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki FOOTWAY arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu