Zooplus arvostelun kommentointi

20.4.2016
Kotiinkuljetus on tyhjä lupaus


Tilasin ensimmäisestä ja luultavasti viimeistä kertaa Zooplussasta. Tilaukseni loppusumma oli lähes 100 e, joten minulle luvattiin kotiinkuljetus. Tilauksen yhteydessä ilmoitin alaoven koodin. Toimittajaksi valitsin DHL:n, joka jostain syystä antaa loppuvaiheen Postin kuljetettavaksi.

Pakettia käytiin netin mukaan eilen yrittämässä toimittaa minulle 2 kertaa päivän aikana. Olin kotona koko päivän eikä kukaan käynyt oven takana! Seuraavana päivänä tuli päiväpostin mukana ilmoitus, että paketti on noudettavissa Postitoimipaikasta joka sijaitsee 3,3 km päässä. Tosi kiva juttu autottomalle ihmiselle, paketissa kissanhiekkaa, ruokaa, painoa varmasti on!!

Olin yhteydessä asiasta Postiin ja Zooplussaan. Postista kertoivat ettei heillä ollut käytössään koodia ulko-oveen ja ilmaisivat etteivät enää lähde tuomaan minulle pakettia kotiin vaikka nyt ainakin tietävät ovikoodin. Zooplusta ei olettu minkäänlaista vastuuta tapahtuneesta eivätkä yritäkään korjata tilannetta.

Yritän vielä saada Zooplussasta vastausta siihen toimiiko kotiinkuljetus jos valitsee DHL:n sijaan DPD:een toimittajaksi. Sapettaa!!


3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Ulla Timonen
22.4.2016 13:07
  (IP-lokaatio: Tupos, Finland)
Jatkoa pari päivää sitten laittamaani kommenttiin (joka näkynee yllä).

Zooplussalta ei kulje tieto ovikoodistasi kuljetusyhtiölle.

Jos siis asut asunnossa jossa alaovi/ulko-ovi on lukossa eikä siinä ole ovikelloa, DHL:n kautta tilaamalla kotiinkuljetus ei toimi. Et saa toimitusta kotiisi vaikka olisit kotona silloin kun pakettia tuodaan. He vievät paketin Postitoimipaikkaan josta joudut sen hakemaan (pakettikortti tulee päiväpostin mukana).

DPD:n valisemalla sinulla voi olla mahdollista saada kotiinkuljetus myös ovikoodilliseen taloon, sillä he ottavat (ilmeisesti puhelimitse) yhteyttä jolleivat pääse sisälle rakennukseen tuomaan pakettia tai et ole kotona kun pakettia yritetään tuoda. Silloinhan sinä pystyt kertomaan heille ovikoodisi ja käsittääkseni jopa sopimaan ajasta jolloin he tulevat.

Ehkä uskallan kokeilla vielä Zooplussasta tilaamista valitsemalla kuljettajaksi DPD:n. Kunhan ensin saan jotenkin kotiin reilun 3 kilometrin päässä olevassa postissa nyt odottavan 23 kiloisen paketin ilman autoa. Ja jos lähetys on ok. Tiliäni on kyllä jo veloitettu.
Ulla Timonen
24.4.2016 17:39
  (IP-lokaatio: Oulu, Finland)
Jatkoa ylläoleviin viesteihini...Kiitos ystäväni sain paketin kotiin.

Paketin päällä kiinni olevassa osoitetarrassa oli ovikoodi ja puhelinnumeroni!!!!

Lähetyksen sisältö ok.
Pate Posti
22.7.2016 10:18
  (IP-lokaatio: Haapajärvi, Finland)
Ikävä juttu että Ulla ehti jo antaa heikon arvosanan Zooplussalle vaikka syypää tähän kaikkeen on ollut Posti.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Zooplus arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu