Bound Tattoo arvostelun kommentointi

13.3.2016
Hienoa jälkeä ei niin hienolla kommunikoinnilla


Olen ottanut Bound Tattoossa hihatatuoinnin muutama vuosi sitten ja olen ollut erittäin tyytyväinen tatuoijan työjälkeen. Sen sijaan hänen aikataulutuksessaan ja kommunikointikyvyssään on parantamisen varaa.

Ensimmäinen tatuointiluonnokseni oli myöhässä, eikä tatuoijaan saanut yhteyttä useaan päivään (kokeilin soittamista, tekstiviestiä, sähköpostia) ja kun lopulta saimme vietyä tatuointiani eteenpäin hän ei kommentoinut mitenkään/ottanut puheenaiheeksi sitä että häntä ei saanut kiinni. Se oli mielestäni aika outoa. Toinen harmillinen seikka oli, että useampi etukäteen sopimamme tatuointikerta siirrettiin hänen pyynnöstään myöhemmäksi (kyse oli joistain tunneista/seuraavasta päivästä). Jokaisen tatuointikerran aikana hän myös vastasi puhelimeen lyhyehköjä henkilökohtaisia puheluja, jotka olisi mielestäni voinut hoitaa ennen/jälkeen tatuointisessiota.

Kaikenkaikkiaan tatuoija on teknisesti taitava ja tekee älyttömän hyvää jälkeä, mutta hän tarvitsisi sihteerin hoitamaan työnsä aikatauluja ja yhteydenottoja.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Bound Tattoo arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu