Multitronic arvostelun kommentointi

26.1.2016
Tyly ja asiantuntematon palvelu


Myivät surkean läppärin, johon on jo nyt kahden vuoden aikana asennettu Windows viisi kertaa uudestaan ja tilattu ties mitä uusia osia, että toimisi (vaan EI toimi). Toista kertaa jo huollossa mikä ei todellakaan kestä kahta päivää, vaikka niin sanovat.

Kaiken lisäksi myyjä oli todella tyly ei osannut sanoa yhtään mitään, mikä tietokoneessa voisi olla vialla ja vietti 10 minuuttia takahuoneessa ja kysyi alentavia kysymyksiä "Oletko varmasti ostanut koneen täältä?". Vaikea keksiä mitään hyvää sanottavaa ko. liikkeestä.

Välttäkää Multitronicia järkevät ihmiset!!

6 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (raportoi asiaton arvostelu)


KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, niin kirjoita uusi arvostelu.


atte salonen
31.3.2016 7:13
  (IP-lokaatio: Lahti, Finland)
musta tuntuu että nämä rakentelevat jotain lahoavia koneita jo valmiiksi palautetusta viallisesta tavarasta, omasta laitteistosta osia alustavasti hajalla jo ostettaessa, takuu kierretään pistämällä kaikki asiakkaan huolimattomuuden piikkiin, suomeakaan ei juuri puhuta.
multitronicin logiikalla asiakkaan pitäisi maksaa toistasataa euroa siitä että saa sen oman romun (jossa nyt oli muutama toimivakin komponentti) takaisin kun eivät sille mitään "huollossa" voineet tehdä?
repivät varmaan siitäkin ne jotenkuten toimivat osat ja kokoavat uuden suunnitellusti hajoavan pommin seuraavalle asiakkaalle.
Kalle
8.2.2018 14:00
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Nämä alentavat kysymykset johtuu ihan siitä ettei teistä ***** idiooteista koskaan tiedä oletteko itsekkään varmoja oletteko ostaneet laitteenne tältä paikkakunnaltakaan.

Mitä elektroniikkaan tulee yleisesti niin 99% asiakkaista on niin saatanan vajakeita että ihan vattassa kiertää kun kuuntelee sitä ***** uikutusta, ja jos menee sormi suuhun ja paskoo sen läppärinsä omaa tyhmyyttään niin tottakai se on myyjän vika kun myi paskan koneen vaikka itse tunki virtapiuhan saatana HDMI-porttiin ja sitten ihmetellään koko sisäsiittosen perheen kesken että mikähän ***** sitä konetta vaivaa.

Haistakaa jokainen pitkä ***** ja ampukaa itteänne perseeseen *****.
Aasi
8.2.2018 15:26
  (IP-lokaatio: Lahti, Finland)
Mikäli ei kestä ns. tyhmiä asiakkaita kannattaa vaihtaa alaa eikä haukkua 99% heistä vajakeiksi. Kuka sinne firmaan tuo tuloja ellei nämä "vajakit"?
dfgd
14.2.2018 13:26
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Hienoa asiakaspalvelua, hauku asiakas idiootiksi.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Multitronic arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu