Nettihotelli.fi arvostelun kommentointi

26.1.2016
Heikko esitys


Palvelu alhaalla juuri vuoden tärkeimpään aikaan! Muutenkaan en ole kovin tyytyväinen asiakas. Syitä tähän:

Huoltokatkot pitkiä (päivitän sivujani joskus öisin) Vanha PHP versio Auttamattoman vähän levytilaa paketeissa fi hinta kova

Vastine Nettihotelli.fi:ltä:

Hyvä asiakkaamme,

Pyytäisimme ystävällisesti huomaamaan, että 26.1.2016 aiheutunut palvelukatkos johtui vaurioituneesta verkkolaitteesta palvelinsalissa. Vikaa alettiin korjaamaan välittömästi ja uuden verkkolaitteen vaihdosta aiheutui noin tunnin mittainen toimintakatkos palveluihimme. Tästä myös tiedotettiin asiakkaillemme välittömästi kotisivuillamme, puhelinjärjestelmämme viestillä sekä vastaamalla kaikkiin asiakkaidemme lähettämiin vikakyselyihin. Tällaisia laiteteknisiä vikoja palvelussamme on hyvin harvoin ja kaikista löytyy vikatiedotteet kotisivuiltamme yhdeksän vuoden ajalta (kohdasta "Tiedotteet"), mikäli siis haluatte tarkistaa niiden määriä tai ilmenemistiheyttä.

Voitte myös halutessanne todeta palveluidemme uptime-tason kolmannen osapuolen mittamaana suoraan kotisivuiltamme:
https://www.nettihotelli.fi/index.php?Esittely/Palvelinlaitteisto_%26_uptime

Kyseisten tilastojen mukaan palveluidemme keskimääräinen uptime on 99,94%.

Mitä tulee taas mainitsemiinne huoltokatkoksiin, näistä on ilmoitettu asiakkaillemme hyvissä ajoin (yli kaksi kuukautta etukäteen) sekä sähköpostitse että kotisivuillamme. Kuten totesittekin, päivitykset on ajoitettu yöaikaan, jotta ne aiheuttaisivat mahdollisimman vähän haittaa asiakkaillemme. Päivityksistä on aiheutunut kullekin palvelimelle noin 2 tunnin toimintakatkos aamuyöstä. Käsittääkseni tämä ei ole kohtuuttoman pitkä yöaikainen huoltokatko ja tämänkin kesto on puoleltamme pyritty minimoimaan tekemällä päivitystyöt mahdollisimman nopeasti ja asiakkaille vähän haittaa aiheuttaen. Näiden samojen päivitysten ansiosta mainitsemanne vanha PHP-versio päivittyy uuteen 5.6:een ja tämän myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme pyydettäessä myös PHP 7.0:n. Tällaiset päivitykset ovat siis välttämättömiä, jotta mainitsemanne vanhat ohjelmistoversiot saadaan taas päivitettyä uusimpiin.

Mitä tulee taas webhotellipalveluidemme koko- ja hintatasoon ymmärtääksemme webhotelleidemme hintataso on yksi edullisimmista vertailtaessa Suomessa sijaitsevia palvelimia ylläpitäviin webhotellipalveluntarjoajiin. Joulukuussa mm. tuplasimme asiakkaidemme sähköpostilaatikoiden kokorajat veloituksetta ja palveluidemme levyrajojakin on tarkoitus nostaa lähitulevaisuudessa. Tokikaan emme voi kilpailla Googlen, Amazonin tai muiden kansainvälisten pilvipalvelutarjoajien kanssa yhtä suurilla levytilakapasiteeteillä, mutta toisaalta heillä ei käsittääksemme ole myöskään tarjolla suomenkielistä asiakaspalvelua, valmiiksi ylläpidettyjä webhotellituotteita tai sitoumusta olla luovuttamatta asiakkaiden tietoja kolmansille osapuolille mainostarkoituksiin tai erilaisten tiedusteluorganisaatioiden käyttöön. Myös näiden seikkojen tärkeyttä kannattaa punnita valittaessa omiin tarpeisiin parhaiten sopivaa palveluntarjoajaa.

Ystävällisin terveisin

Nettihotelli.fi -asiakaspalvelu


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Nettihotelli.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu