Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö arvostelun kommentointi

21.1.2016
Pohjantähti on pohjalta


Pohjantähti lupaa paljon, mutta ison vahingon tullessa ei korvauksia tule. Kannattaa lukea vakuutuskirja tarkasti ennen kuin ottaa Pohjantähdestä vakuutuksia. Esim. kotivakuutus ei korvaa käytännössä vesivahinkoja ollenkaan. Meille kävi näin. Yhtiö on onnistunut hyvin rajaamaan ne , mitä ei korvaa. Ja se lista on pitkä....esim. - vuotovahinkoa, joka aiheutuu altaan tai ammeen poistoputken tai pohjaventtiilin vuodosta - kondenssiveden aiheuttamaa vahinkoa - kunnallisen tai muun ulkopuolisen putkiston vian tai tukkeuman aiheuttamaa vahinkoa - rakenteiden vesieristeiden vuotamisesta aiheutunutta vahinkoa - lattiakaivon ja korokerenkaiden liitosten vuotamisesta aiheutunutta vahinkoa - lattiakaivon ja lattian vesieristeen liitoksen vuotamisesta aiheutunutta vahinkoa - lattiakaivon ja putkiläpiviennin liitoksen vuotamisesta aiheutunutta vahinkoa - vahingon aiheuttaneen johtoverkon tai käyttölaitteen korjaus- ja uusimiskustannuksia

Kannattaa olla tarkkana! Jatkossa meidän perhe valitsee vakuutusyhtiön tarkemmin.

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Syvältä on
17.4.2017 0:24
  (IP-lokaatio: Outokumpu, Finland)
Ei ne korvaa autovahinkotapauksissakaan juuri mitään, vaikka lupaavat. Niitten kanssa saa taistella. Ehkäpä he haluavat nämä tapaukset julkisuuteen. No sitä saa mitä tilaa :)
Renata Niemelä
10.6.2019 12:57
  (IP-lokaatio: Kotka, Finland)
Pohjantähti korvaa sidonnaisuuksien perusteella taloyhtiölle vakuutuksesta , vaikka kuuluisi rakentajalle, koska 10 v.vastuu rakentajalla ja rakennusvirheitä uudessa.?????
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu