Digitarvike.fi arvostelun kommentointi

5.1.2016
Asiallinen palvelu - Nopea toiminta


Tein tilauksen, jota en maksamispalvelun virheen johdosta pystynytkään maksamaan heti, vaikka niin halusin. Yritin maksaa tilauksen jälkikäteen ja teinkin vahingossa saman tilauksen toiseen kertaan. Yritin maksaa uuden ja tällä kertaa verkkopankki ilmoitti olevansa alhaalla.

No nyt olinkin tilanteessa: Sunnuntai-aamu, sivuilla on kaksi samanlaista tilausta, joista en voi maksaa kumpaakaan sekä palveluajoiksi ilmoitettu ma-pe 11-16. Päätin odottaa kunnes saan yhteyttä asiakaspalveluun, johon lähetin viipymättä sähköpostiviestin tilanteesta.

Seuraavana päivänä (maanantai) ei kolmeen mennessä viestiini oltu vielä vastattu ja lähetin uuden samanlaisen viestin. (Jos vaikka edellinen on mennyt ohi silmien tai jotain.)

Päätin kuitenkin tämän lisäksi kokeilla vielä sivuilla olevaa chat-palvelua, josta sain kuin sainkin heti asiakaspalvelijan kiinni. Ilmeisesti viikonlopun sähköpostit olivat vielä osittain käymättä läpi kesälomien luoman työntekijäpulan takia.

Asiakaspalvelija hoiti asian peruuttamalla vanhat tilaukset ja ilmoitti, että jos teen uuden ja maksan tilaukseni saman tien, niin hän postittaa tuotteet heti.

Posti toimitti tuotteet nopeasti muutaman päivän sisällä perille. Palautin vielä yhden tilaamani tuotteen, josta tein ilmoituksen sähköpostilla. Palautusilmoitukseeni vastattiin nopeasti ja asiallisesti kysymyksiini vastaten. Maksuni palautus tapahtui myös nopeasti muutaman päivän sisällä.



Puoli tähteä lähti sähköpostiin vastaamattomuudesta, mutta muuten oikein osuva kauppa.


3 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Digitarvike.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu