Photobox arvostelun kommentointi

1.1.2016
En voi suositella PhotoBox:sia


Tilasin kuvakalentereita PhotoBoxista 7.12.2015 ja toimituksen luvattiin ehtivän perille ennen joulua. Eipä ehtinyt :(

21.12 olin yhteydessä PhotoBoxin asiakaspalveluun, josta sain vastauksen 23.12 että ovat lähettäneet kalenterit, mutta johonkin minulle tuntemattomaan osoitteeseen ihan toiseen kaupunkiinkin. Lähetin heti takaisin viestin, johon en ole tähän päivään mennessä saanut vastausta.

29.12 laitoin kokonaan uuden viestin PhotoBoxin asiakaspalveluun, johon sain 31.12 vastauksen ja pahoittelun, että posti on ilmeisesti hukannut lähetyksen. (Siis senkö, joka oli lähetetty väärään osoitteeseen vaiko jonkin muun???)

Tilaamani kuvakalenterit tulivat lopulta 31.12 perille.

Kokemukseni perusteella en suosittele tilaamaan PhotoBoxista, koska toimituksen hinta verrattuna toimitusaikaan on huikean kallis ja lisäksi ongelmatilanteissa asiakaspalvelusta ei pystytä kertomaan toimituksesta oikeen mitään. Jatkokysymyksiin asiakaspalvelu ei minun kokemuksieni mukaan vastaa ollenkaan.

PhotoBoxin kannattaisi laittaa toimitusaika sivuilleen realistisemmaksi ja toimittaa asiakkaille lähetyksen seurantakoodi, jos he haluaisivat jatkossa parantaa asiakastyytyväisyyttään. Toki, minä olen valitettavasti jo menetetty tapaus!


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Tuula Tuliniemi
2.1.2016 10:13
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Minäkin olen tilannut photoboxilta 3 ganvastaulua jo 13.12 ja eivät ole tulleet vieläkään perille, lasku kyllä oli jo sähköpostissa ja eräp.30.12, en tietenkään ole maksanut tuotetta, eikä toimittaja anna kovin hyvää kuvaa toiminnastaan, olen pettynyt, koska oletin, että jos tuotteet on sp:n mukaan
lähetetty 18.12, niin missä ne ovat, kysyn vaan
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Photobox arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu