Photobox arvostelun kommentointi

30.12.2015
Toimitus


Jaha, nythän tämä mysteeri sitten selvisikin. Olen odottanut ja odottanut tilaamiani tauluja, vaan eipä ole näkynyt. Seuranta mahdotonta ilman seurantanumeroa. Soittelin jo kuljetusfirmallekin, mutta eipä näkynyt heidän listoissaan minulle tulevia paketteja, eli niitä ei sitten kuitenkaan ole lähetetty vaikka sivuilla niin sanotaan...todella ärsyttävää tämä tietämättömyys ja odottelu.

Tasan oli viimeinen kerta kun täältä mitään tilaan, ymmärrän viivästymiset yms. mutta tulisihan niistä asiakkaalle ilmoittaa, asiakaspalvelun vastausta kun näköjään saa odottaa yhtä kauan kuin paketteja.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


PhotoBox
30.12.2015 15:02
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, United States)
Hei Anne, Tilauksesi on lähtenyt matkaan 22.12. Tilasit taulut 16.12, ja canvas-taulut eivät enää tuolloin olleet joulun toimituksen piirissä. Taulujen pitäisi saapua ensi viikolla (taulut ovat olleet tällä hetkellä liikkeellä 4 arkipäivää), toimitukset kulkevat ainoastaan arkipäivisin ja joulunpyhät viivästyttävät näin ollen toimituksia ennestään. Pahoittelen asiakaspalvelun vastauksen viipymistä, odotusaika on tällä hetkellä ruuhkan takia normaalia pidempi.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Photobox arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu