Photobox arvostelun kommentointi

29.12.2015
Todella surkea toimitus


Tilasin canvas taulun 9.12.2015 jolloin myös maksoin samalla tilaukseni. kyseisen taulun olisi pitänyt ehtiä jouluksi lahjakoriin. Taulu valmistui ilmoitusten mukaan 14.12.2015 ja postitettiin. En saanut mitään seurantakoodia tai vastaavaa paketista. Olen lähettänyt sähköpostia 23 ja 29.12.2015 sähköpostia ja kumpaankaan ei ole vastattu. Todella surkea toimitus ja asiakaspalvelu. Paketin viivästymisen takia piti sitten hommata muualta joululahja.

Ihmettelen suuresti miten näin surkeaa voi olla pakettien toimittaminen ja se, että niistä ei toimiteta asiakkaalle mitään seurantakoodia kuten monissa muissa nettifirmoissa. Lisäksi asiakaspalvelun vastaaminen asiakkaiden sähköposteihin todella huonoa.


3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Toni
5.1.2016 8:27
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Taulu saapui eilen 4.1.2016, eli vajaan kuukauden toimitusaika. Taulu oli hyvälaatuinen ja hyvin pakattu. Ilmeisesti kuljetukset ovat tökkineet.

Asiakaspalvelussa on kuitenkin toivomisen varaa. Lisäksi jatkon kannalta olisi hienoa jos asiakkaalle annettaisiin tilaukseen seurantakoodi, jolla voisi tarkkailla missä paketti kulkee. Silloin voisi välttää turhia viestejä asiakaspalveluun.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Photobox arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu