Everyday Beauty arvostelun kommentointi

22.12.2015
En menisi uudelleen


Jo jonkin aikaa sitten ostin Iso Roballe Everydaybeauty -kauneusstudioon Group Onista lahjakortin ripsienpidennyksiin. Kun pääsin paikalle tekijällä kuulemma oli kiire jonnekkin, käytti aikaa n. 40min kun normaalisti uusiin ripsiin menee se vähintään 1,5h. No, liima jota paikka käytti kirveli ja silmäni vuotivat mutta tämä tekijän mielestä kuului asiaan.. Ripset itse olivat suorastaan kamalat, klimpeissä ja osa oli lähemmäs luomia kuin ripsiäni. Kenties hyvä niin, niin omat ripseni eivät joutuneet kärsimään tämän enempää.... Lienee sanomattakin selvää että "ripsienpidennykset" eivät varmaan viikkoa pidempään kestäneet. Pahinta kuitenkin oli allergnen reaktio, jonka sain paikan liimasta; luomeni turposivat ja silmäni vuotivat ja punoittivat kauan. Olen tämän jälkeen käynyt jo pitkään laitattamassa ripsiäni muualla ja huomannut että kirvely ja punoitus eivät kuulu asiaan, enkä ihme ja kumma ole nykyisen vakkaripaikkani liimalle allerginen..

No, tämä kokemus on ainakin saanut minut arvostamaan oikeaa ammattitaitoa ja kunnollisia välineitä, sekä herätti siihen että ei pidä antaa ihan mitä vain silmiinsä pistää..


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


pekka männistö
26.2.2016 13:18
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
ei kuulosta kyseisen paikan palvelulta. olen käynyt ihonpuhdistuksissa yrityksessä 4 vuoden ajan , aina ollut hyvä työnjälki. Ehkä harjoittelija teki ripsenne, kyseisellä yrityksellä oli välillä tarjouksia opiskelijahinnoin, silti tietenkään luomeen ei saisi liimata.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Everyday Beauty arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu