Allposters.com arvostelun kommentointi

28.11.2015
Allposters.fi


Tilasin 9.11. kehystetyn vedoksen Allposters.fi:stä. Sain tilausvahvistuksen sähköpostiini seuraavana päivänä, ja siinä kerrottiin, että he aloittavat tilaukseni käsittelyn heti, kun maksuni näkyy heidän tilillään. Tilausvahvistuksen yhteydessä minulle annettiin myös linkki tilauksen seuraamiseen.

Pari kolme päivää myöhemmin klikkasin tilauksen seurantalinkkiä ja näin, että tilaukseni tila oli avoin eli tilaustani ei oltu vielä käsitelty, mikä kummastutti minua, sillä maksu oli lähtenyt tililtäni jo samana päivänä, kun tein tilauksen. Tarkistin tilauksen seurannan viimeksi 19.11. ja tilaukseni tila oli yhä avoin.

Nyt 21.11. minulle tuli Allpostersista sähköpostiviesti, jossa kerrottiin, että tilaukseni toimittaminen viivästyy ja pahoiteltiin viivästymistä ja kiiteltiin kärsivällisyydestä. Vastasin heille esittämällä kaupan peruutuspyynnön ja pyysin heitä palauttamaan maksun tililleni. Saapa nähdä miten äijän käy.

Olen kokenut vastaavanlaista palvelua muutama vuosi sitten eräältä ulkomaiselta verkkokaupalta ja sieltä rahojen takaisin saaminen kesti yli kaksi kuukautta. Toivoa sopii, että Allposters pitää lupauksensa 100% rahojen takaisin saamisesta.

Summa summarum: En voi suositella kyseistä kauppaa kenellekään enkä itse aio enää ostaa sieltä mitään. Vaikuttaa siltä, että Allposters.fi on pelkkä välikäsi, jolla ei ole tuotteita omassa varastossaan, vaan he tilaavat ne jostakin muulta ja ovat siten tavaran toimittajien armoilla. Asiakkaat ovat sitten sekä tavan toimittajien että tämän välikäden armoilla.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Kari Tuomainen
30.11.2015 19:27
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Päivitys yllä olevaan arvosteluun. Olen henkilö, joka kirjoitti ko. arvostelun. Ensinnäkin olin kirjannut päivämääraän 21.11. väärin. Oikea päivämäärä on 28.11.

Tänään 30.11. Allposters.fi lähetti minulle sähköpostiviestin, missä vahvistettiin tilauksen peruutus ja luvattiin palauttaa rahani 5-7 arkipäivän kuluessa Paypaliin liitetylle tilille. Jäädäänpä odottelemaan.
Kari Tuomainen
3.12.2015 9:08
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Rahat palautuivat tilille tänään 3.12., joten asia on osaltani loppuunkäsitelty. En silti suosittele kyseistä kauppaa, koska sillä ei ole omaa varastoa ja on siten riippuvainen tavaran toimittajasta.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Allposters.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu