GLOSS Hammashoitopalvelut Oy arvostelun kommentointi

11.11.2015
VAROKAA HYVÄT IHMISET!!!!!!


GLOSS HAMMASHOITOPALVELUT OY on erikoistunut hampaiden "tehovalkaisuun" älkää hyvät ihmiset tuhlatko rahojanne tähän huijjaukseen!!!! Kävin itse tehovalkaisussa ja rahani meni täysin hukkaan ja tulosta ei näkynyt missään!!! Varasin uuden ajan josko se sitten onnistuisi? Olin merkinnyt ajan kalenteriini Korpelaisen Arjalle ja hän soittaa vkoa etukäteen missä olen kun en ole paikalla? En ollut paikalla koska aikani oli vasta seuraavan vkon perjantaille. Nyt hän vaatii kumminkin 330€ peruuttamattomasta ajasta!?!?!?! Tulen kyllä vaatimaan rahani kaikkeudessaan takaisin ensimmäisen 330€ hoitokerran ja myös tämän mitä hän nyt vaatii 330€. MIETTIKÄÄ TARKKAAN HYVÄT IHMISET MIHIN RAHANNE KÄYTÄTTE OLEN KUUKAUDEN AIKANA LAITTANUT JO 660€ HUIJJAUKSEEN!!! Suosittelen kiertämään klinikian hyvin kaukaa!!!!!!!!


4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Moi Moi
12.11.2015 13:49
  (IP-lokaatio: Elimäki, Finland)
Anteeksi, mutta tuollainen kirjoitustyyli vie pikkuisen uskottavuutta itse asialta. Ihan vain vinkkinä tulevaisuutta ajatellen.
Ihan totta
25.9.2018 22:26
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Samanlaiset kokemukset Glossista minullakin. Voisi melkein muutamia yksityiskohtia lukuun ottamatta olla suoraan minun suusta. En ole siis ainut, jolle on jäänyt huijattu olo Glossin tiimoilta. Lisänä omistajan epäystävällinen ja ylimielinen käytös asiakasta kohtaan.
Täydellinen lopputulos
23.9.2019 20:22
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Seychelles)
Kävin tänään titaanioksidivalkaisussa, joka tehtiin pääosin laserilla. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Upeat hampaat. Täyden kympin palvelu.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki GLOSS Hammashoitopalvelut Oy arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu