Multitronic arvostelun kommentointi

28.9.2015
Jos tilauksellasi on kiire, niin tilaa muualta!


Useimpien tuotteiden saatavuus / toimitus on heikentynyt merkittävästi. Multitronic:in tuotesivuilla saattaa hyvinkin lukea, että ks. tavaraa olisi heiltä heti saatavilla (Päävarasto), mutta todellisuudessa näin ei välttämättä enää ole, koska useimmissa tapauksissa ks. tuote voi olla yhtä hyvin saatavilla vain Ruotsissa sijaitsevassa tukusta, eli Multitronicin verkkokauppan tuotesivuilla tämä tuotteen saatavuutta ja toimitus aikaa koskeva tuote info voi olla nykyään myös harhaan johtava.

Jos tuotetilauksellasi on kiire, niin jätä tilaamatta! Toimitus saattaa useimmissa tapauksissa kestää todellakin yli viikon em. seikoista johtuen, siis vaikka tuotteen varastotieto antaisikin ymmärtää jotain muuta. Ja jos asiaa heiltä etukäteen tiedustelee, niin myös kaupan vastauksiin kannattaa suhtautua varauksella, eli toki myyjä voi aina heittää toimituksen suhteen arvioita.

Multitronic harvemmin on nykyään myös se halvimmasta päästä oleva verkkokauppa (Useimmat tuotteet reilusti ylihinnoiteltuja), eli minusta kannattaa jo tarkkaan tässäkin mielessä miettiä, että mistä tavaransa jatkossa tilaa / ostaa.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Multitronic arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu