AdLibris arvostelun kommentointi

21.9.2015
Suosittelen kiertämään kaukaa


Adlibriksen asiakastyytyväisyys on jo parina viimeisenä vuotena laskenut kuin lehmän häntä olemattoman asiakaspalvelun vuoksi.

Nyt tilanne on muuttunut...

Mikäli tilaa kirjoja Adlibriksestä kannattaa lukea toimitusehdot AINA ennen jokaisen tilauksen jättämistä.

Mikäli tilaa kirjoja ilmaisella toimituksella, niin kannattaa lukea ennen tilauksen jättämistä ilmaisen toimituksen ehdot - Kirjat lähetetään R-kioskiin ja lähetysilmoituksessa vain ilmoitetaan, että kirjat on lähetetty tilaajan valitsemaan R-kioskiin, vaikka asiakkalle ei edes anneta mahdollisuutta valita R-kioskia.

Adlibris lupaa ilmaisen palautuksen, jos kirjat palautetaan postin kautta osoitteeseen Adlibris c/o Porvoon Kirjakeskus Oy, Teollisuustie 4,06150 Porvoo. Lisäehtona palautettavilla kirjoilla on, että niiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikunnossa. Helpointa lienee kuitenkin kiltisti maksaa saamansa kirjat kuin ryhtyä maksuttomasti palauttelemaan niitä.

Minä olen useita vuosia tilannut kirjoja Adlibriksestä ja kirjat ovat elokuuhun 2015 asti tulleet ilmaisella toimituksella lähipostiin. Jossakin vaiheessa toimitusehdot ovat muuttuneet ja nyt syyskuussa 2015 kirjat on lähetetty ilmaisella toimituksella vain kahden ensimmäisen postinumeron tarkkuudella. Asiakaspalvelusta saat ystävällisesti jälkiviisaan neuvon, jos haluat kirjat entiseen tapaan lähipostiin, niin valitse tilausta jättäessä 3,5 euron toimitusmaksu. Tilaamiani kirjoja en ole palautellut, joten yllättävän vaikeaksi osoittautui näiden kahden viimeiseksi lähetetyn kirjan "pitäkää tunkkinne"- palautuksen yrittäminen. Onneksi ehdin itse peruttaa kaksi viimeisintä kirjatilausta.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


P.Erse
10.11.2015 11:09
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Heillä ei tilauslomakkessa kerrota millään muotoa että ilmaisen toimituksen ehdot ovatkin muuttuneet ja toimitetaan Schenkerillä R-kioskille. Samaan aikaan valittavissa on kuitenkin maksullinen toimitus Schenkerillä niinikään R-kioskille! Todella typerää toimintaa.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki AdLibris arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu