Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

14.9.2015
Takuu.


Hutikuussa tilasin peruutuskameran. Se toimi noin kolme kuukautta. Palautin sen Matkahuollon välityksellä, e villelle. Kolmen viikon jälkeen tuli uusi kirjatussa kirjeessä. Tässä uudessa on selvästi kirkkaampi kuva.


3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


1321
14.9.2015 16:42
  (IP-lokaatio: Floda, Sweden)
Kannattaisiko ennen tilausta kuitenkin googlata "e-ville hintavertailu"?
Yrittäjä Etelä-Karjalasta
14.9.2015 17:57
  (IP-lokaatio: Lapua, Finland)
1321 jne. nimimerkeillä kirjoittavan E-Villen liiketomintaa mustamaalaavan apinan kommentit kannattaa jättää huomiotta. Toivoisin kovasti, että Puskaradion ylläpito puuttuisi tämän spämmääjän toimintaan kovin ottein.

Lisäksi kaverin oma sivusto kehottaa tekemään kaiken mahdollisen liiketoiminnan edistämisesksi, mikä on hyvän tavan vastaista sekä suoraan laitonta. Hieno mies, eikö?

Ei mulla muuta.
1321
14.9.2015 22:09
  (IP-lokaatio: Floda, Sweden)
Mistä lähtien e-villen hintojen vertailu on tullut laittomaksi? Hintavertailun, samoin kuin arvostelujen kirjoittaminen ovat asiakkaan etu. On ihan ymnmärrettävää että e-villeä hintavertailu kovasti harmittaa, mutta ei ne valitettavasti laittomaksi muutu vaikka e-ville niin toivoisikin.
Puskaradio
15.9.2015 1:03
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Sisällöllisesti saman viestin kirjoittaminen kymmeniä kertoja toki sotii hyviä tapoja/netikettiä vastaan, oli viesti mikä tahansa.

1321
15.9.2015 21:28
  (IP-lokaatio: Floda, Sweden)
Toki joku voisi nähdä että koneen lailla säännöllisesti e-villeä estoitta kehuvat kirjoitukset (joita eniten ilmestyy ryppäinä aina kun joku on kirjoittanut jotain e-villeä kritisoivaa) ovat myös samansisältöistä propagandatoistoa.

Niiden ilmeinen tarkoitus on vain hukuttaa kriittiset kommentit positiivisiin ja antaa aina täydet tähdet jotta keskiarvo pysyy korkealla. Sellainen toiminta luonnollisesti sotii hyviä tapoja/netikettiä vastaan.

Demokratian ja sananvapauden nimissä olisi hyvä joko kieltää kaikki tai sallia kaikki, muuten sorrutaan jonkun osapuolen suosimiseen ja tiettyjen osapuolten sensurointiin. Asiakkaiden oikeustajun kannalta tuhoisinta olisi jos sallittaisiin ainoastaan e-villeä kehuvat mielipiteet, varsinkin kun totuus e-villen hinnoista on niin täydellisen päinvastainen kuin mitä tänne massoina ilmestyvät kehumiskirjoitukset ja samansuuntainen e-villen oma markkinointi antavat ymmärtää. Jottei totuus unohtuisi.
Puskaradio
16.9.2015 0:45
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Arvosteluissa on eri suomalainen ip-osoite, joten ei ole näyttöä että arvostelut olisivat tekaistuja.

Missä e-ville markkinoi itseään epärehellisellä tavalla? En sivustolla näe mitään sellaista. Voitko antaa tuoreen esimerkin, jotta väitteesi saavat tukea.

E-ville on kallimpi kuin ebay. Tämä on ymmärretty ja täysin loogista. Ebay myyjällä ei taida ole palkattuna 18 työntekijää. Jos yrityksellä on 18 työntekijää miten se voisi myydä esim. eurolla euron tuotteen?
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu