AdLibris arvostelun kommentointi

12.8.2015
Monipuolinen verkkokirjakauppa - hieman hitaat toimitukset


Olen tilannut Adlibriksestä lukuisia kertoja vuosien varrella. Valikoima on laajentunut entisestään ja kattaa suomenkielisten kirjojen lisäksi suuren määrän vieraskielistä kirjallisuutta. Hinnat ovat yleensä edullisempia kuin muissa suomalaisissa kirjakaupoissa, ja usein kilpailukykyisiä myös ulkomaisiin nettikauppoihin verrattuna (etenkin, kun Amazon poisti ilmaiset toimitukset Suomeen). Tilaukset ovat aina tulleet perille luotettavasti ja hyvin pakattuina. Arvostan myös ilmaista toimitusta, jonka ansiosta yhdenkin kirjan tilaaminen on kannattavaa.

Ainoa miinus on vaihteleva asiakaspalvelun taso, sekä ennen kaikkea erittäin hitaat toimitukset - riippumatta valitusta toimitustavasta. Toimitusilmoitus tulee usein sähköpostiin kohtuullisessa ajassa, mutta sen saapumisesta kestää vielä useita päiviä, ennen kuin lähetys on lajiteltu postin toimesta. Vaikuttaa siltä, että kauppa rekisteröi lähetyksen ja posti saa ennakkotiedon lähetyksestä (lähetysseurannan mukaan "tieto tulevasta lähetyksestä on saapunut Postille"), mutta varsinaisesti paketti lähetetään vasta monen päivän päästä?

Jos asiakaspalvelu paranisi ja toimitus olisi vähän nopeampi - tai ainakin pitkä toimitusaika jotenkin selitetty (tähän on ehkä olemassa joku järkevä syy, esim. varaston sijainti) - saisi kauppa minulta ilman muuta viisi tähteä.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Ikuinen opiskelija
14.9.2015 14:07
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Saamieni tietojen mukaan paketin näkyminen postin seurannassa kolmen päivän viipeellä johtuu siitä, että Adlibriksen paketit lähetetään ruotsista. Kun kirjat ehtivät suomen maaperälle, kirjat kirjautuvat postin seurantajärjestelmään.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki AdLibris arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu